Σεπ 052022
 

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!
 
Τη Δευτέρα 5/9 ανοίγει το Εντευκτήριο της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου (ΠΣΠ) για να υποδεχτεί τους μαθητές – αθλητές της.
Μετά από μια ακόμα δύσκολη χρονιά, όπου η Στέγη ήταν πρωτοπόρα στην τηλεκπαίδευση, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τα μαθήματα στο εντευκτήριο μας, ενώ για όσους θέλουν θα υπάρχει και η δυνατότητα να παρακολουθούν μέσω ίντερνετ.
Τα δια ζώσης μαθήματα θα γίνουν σε πλήρη εναρμόνιση με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ και τους νόμους του κράτους.
 
 
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και θα γίνονται καθημερινά (το πρόγραμμα για τους ήδη εγγεγραμμένους αθλητές θα παραμείνει ίδιο με την περσινή σκακιστική χρονιά 2021-2022.
 
Για εγγραφές-πληροφορίες για το πρόγραμμα των μαθημάτων, το εντευκτήριο θα είναι ανοικτό Δευτέρα-Παρασκευή 18:00-20:00 ή μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2105754265 και στο 6972991799 – Aνέστης Μιχαηλίδης.
Ο σύλλογος μας λειτούργησε κανονικά όλη την προηγούμενη σεζόν, με γνώμονα την ασφάλεια αλλά και την σκακιστική εξέλιξη των αθλητών μας. 
Άλλωστε  καλή δουλειά του συλλόγου μας ανταμείφθηκε, καθώς είχαμε δύο πρωταθλητές Ελλάδος το 2020, δύο δευτεραθλητές Ελλάδος το 2021, δύο πρωταθλητές Ελλάδος στα επίσημα Online πρωταθλήματα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, Πολλά μετάλλια στα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα ενώ ο αθλητής μας Βασίλης Φράγκος, κατετάγη 3ος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα κάτω των 16 ετών και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Μαμάγια της Ρουμανίας, το διάστημα 5-18 Σεπτεμβρίου
Πολλές σκακιστικές (και όχι μόνο) εκπλήξεις περιμένουν τους αθλητές μας τη νέα χρονιά 2022-2023.
 
    Π.Σ.Περιστερίου: Ο  Σκακιστικός Σύλλογος του Περιστερίου! 
Π.Σ.Περιστερίου: Ο  Σκακιστικός Σύλλογος της Α΄ Εθνικής! 
            Π.Σ.Περιστερίου: Ο  Σκακιστικός Σύλλογος της καρδιάς όλων μας!
 Posted by at 12:35 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.