Κοπή πίτας 2010

 

Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που έγινε στο εντευκτήριο του συλλόγου στις 30 Ιανουαρίου. Η μαζική συμμετοχή αθλητών, γονιών, φίλων του συλλόγου, παραγόντων και προσκεκλημένων δημιούργησε για μια ακόμη φορά το αδιαχώρητο στην αίθουσα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, η αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών κ. Μαίρη Τσιώτα, ο αντιδήμαρχος παιδείας κ. Θεόδωρος Αρβανίτης, ο αντιδήμαρχος διοικητικών και πολεοδομίας κ. Παναγιώτης Λύκος, ο δημοτικός σύμβουλος πρόεδρος των ΚΑΠΗ Περιστερίου και εκ των χορηγών κ. Ισ. Ζορπίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Δημ. Κελάφας, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χρόνης Χρονόπουλος και ο έφορος σχολικού σκακιού κ. Παναγ. Σκλαβούνος.

Η ατμόσφαιρα φορτίστηκε ιδιαίτερα όταν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αντώνης Μπέλλος ανέφερε τις πολλές και σημαντικές επιτυχίες που είχε ο σύλλογος το προηγούμενο έτος, ενώ ανακοίνωσε και τις σπουδαίες μεταγραφές που πραγματοποιήθηκαν: Β. Κοτρωνιάς, Χρ. Μπανίκας, Στ. Χαλκιάς, Ελ. Φράγκου, Γ. Παπαδόπουλος. Επίσης  δήλωσε πως ο σύλλογος είναι έτοιμος να διεκδικήσει και να κατακτήσει τις κορυφαίες διοργανώσεις του 2010,το πρωτάθλημα Α’ Εθνικής και το κύπελλο Ελλάδας.

Σημαντικές στιγμές της εκδήλωσης ήταν οι βραβεύσεις του πρωταθλητή Ελλάδας Χρ. Μπανίκα και της πρωταθλήτριας Ελλάδας Βέρας Παπαδοπούλου δύο αθλητών που ανήκουν στον Περιστεριώτικο σύλλογο. Βραβεύτηκαν επίσης οι αθλητές που κατέκτησαν τη δεύτερη θέση στην Α’ Εθνική Κατηγορία καθώς και οι έφηβοι της ομάδας που κέρδισαν το πρωτάθλημα εφήβων Αττικής ενώ επίσης βραβεύσεις είχαμε και για σπουδαίες ατομικές επιτυχίες και άλλων αθλητών του συλλόγου.

Ξεχωριστή στιγμή για την εκδήλωση αλλά και το σύλλογο ήταν η δέσμευση του Δημάρχου Περιστερίου κ. Παχατουρίδη, που απαντώντας στο αίτημα που έθεσε κατά την ομιλία του ο πρόεδρος του συλλόγου, για παραχώρηση νέου μεγαλύτερου και λειτουργικότερου χώρου στο σύλλογο σύντομα.

Ακόμη ο κ. Παχατουρίδης δήλωσε ότι βρίσκεται πάντα κοντά στο άθλημα και την Περιστεριώτικη ομάδα και επανέφερε την πρόταση για διεκδίκηση ανάληψης της διοργάνωσης του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής Κατηγορίας στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Παρεβρέθηκαν περισσότερα από 150 άτομα και τυχερός της βραδιάς ο προπονητής και αθλητής της ομάδας Νίκος Γαβριλάκης.

 Posted by at 1:46 πμ