Ατομικές

 

Μερικές από τις ατομικές επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου το 2008.

 

Φίλλιπας Σεμπάστιαν 3ος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα εφήβων -16

Σπύρου Παναγιώτης Πρωταθλητής Αττικής εφήβων -18 2008

Μιχαηλίδης Ανέστης Πρωταθλητής στην Πανεπιστημιάδα 2008

 

Μερικές από τις ατομικές επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου το 2009.

 

Με επιτυχίες ξεκίνησε το 2009 για τους αθλητές του συλλόγου μας. Στα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής στα κορίτσια μέχρι 16 πρώτη βγήκε η Μαρίνα Σπύρου και τρίτη η Χαμπεσή Αναστασία.

Στα αγόρια μέχρι 12 πρώτος βγήκε ο Σταθόπουλος Γιάννης με το εντυπωσιακό 7/7!

Πρωταθλητής Ελλάδος στους Έφηβους βγήκε ο αθλητής του συλλόγου μας, Φίλιππας Σεμπάστιαν.Αντίστοιχα Πρωταθλήτρια Ελλάδος στις Νεάνιδες βγήκε η αθλήτρια μας, Ιορδανίδου Ζωή.

Στα Νεανικά Πρωταθλήματα Ελλάδος, στα αγόρια 14 ο Παντελής Τζουγανάκης κατέλαβε την 2η θέση, ενώ στα αγόρια 12 ο Σταθόπουλος Γιάννης κατέλαβε την τρίτη θέση

Η Βέρα Παπαδοπούλου, έκανε την υπέρβαση και κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γυναικών.

Τέλος να αναφέρουμε ότι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών την πρώτη θέση κατέκτησε ο πολύ-πρωταθλητής Ελλάδος Χρίστος Μπανίκας και την τρίτη θέση ο Στέλιος Χαλκιάς, δύο αθλητές οι οποίοι  ήρθαν στην Πνευματική Στέγη της επόμενη αγωνιστική περίοδο.

 

Μερικές από τις ατομικές επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου το 2010.

 

Για ακόμα μια φορά, η χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά για τους αθλητές της Στέγης, καθώς η Ζωή Ιορδανίδου κατέκτησε για ακόμα μια φορά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αυτή την φορά των Νέων Γυναικών. Η Σπύρου Μαρίνα κατέλαβε την 2η θέση στο πρωτάθλημα Νεανίδων.

Στα ατομικά Πρωταθλήματα Αττικής είχαμε τον Γιάννη Σταθόπουλο στην 2η θέση στα αγόρια 14, τον Γιάννη Μπέλλο, 3ο στα αγόρια 15 και τον Στάθη Λινό 2ο στα αγόρια 18.

Στα Πανελλήνια Σχολικά οι αθλητές μας κατέκτησαν 4 χρυσά μεττάλια! Αναλυτικά: Γιώργος Παπαδόπουλος, 1ος στην έκτη δημοτικού, Γιάννης Σταθόπουλος στην Α Γυμνασίου, η Ελένη Φράγκου 1η στην Β Γυμνασίου και η Ζωή Ιορδανίδου 1η στα Λύκεια.

Στα Πανελλήνια Νεανικά, ο Γιάννης Σταθόπουλος ήταν πρωταθλητής Ελλάδος κάτω των 14ων ενώ ο Γιάννης Μπέλλος κατέλαβε την 3η θέση στα αγόρια μέχρι 16 χρονών.

Τέλος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών, ο Βασίλης Κοτρωνιάς κατέλαβε για 9η φορά το Πρωτάθλημα Ελλάδος, ενώ ο Χρίστος Μπανίκας κατέλαβε την τρίτη θέση

 

Μερικές από τις ατομικές επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου το 2011.


Για ακόμα μία φορά, η χρονιά ξεκίνησε με την Ζωή Ιορδανίδου να κατακτά το Παντελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών. Η Ζωή αν και με υποσχετική στον Αργοναύτη Κορινθίας, ανήκει στην Πνευματική Στέγη Περιστερίου.

Στα Ατομικά Πρωταθλήματα Αττικής είχαμε στην πρώτη θέση των κοριτσιών κάτω των 16 την Ελένη Φράγκου, ενώ στην ίδια κατηγορία στην τρίτη θέση είχαμε την Δανάη Κοκκόση. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος κατέλαβε την πρώτη θέση στα αγόρια ως 14ων ετών. Επίσης η Ελένη Κόκκοτα κατέλαβε την 1η θέση στα κορίτσια ως 12 ετών.

Στα σχολικά πρωταθλήματα Ελλάδος  οι νεαροί της Περιστεριώτικης ομάδας πραγματοποίησαν στο σύνολό τους εξαιρετική εμφάνιση και κατέκτησαν συνολικά επτά μετάλλια εκ των οποίων  τέσσερα ήταν χρυσά, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

Στην  Δ Δημοτικού ο Ευγένιος Ιωαννίδης ήταν πρώτος με 8/9, στη ΣΤ Δημοτικού η Κόκκοτα Ελένη πήρε την 1η θέση στα κορίτσια. Στην  ίδια κατηγορία πρώτευσε ο Φραγκίσκος Τσίρος με 7,5/9.

Στην Α Γυμνασίου ο Γιώργος Παπαδόπουλος με 7/9 ήρθε τρίτος, στη Β Γυμνασίου ο Γιάννης Σταθόπουλος με 7,5/9 ήρθε δεύτερος  και στη Γ Γυμνασίου ο Παντελής Τζουγανάκης με το εντυπωσιακό 8,5/9 ήταν φυσικά πρώτος. Στα λύκεια η Ελένη Φράγκου με 6/9 πήρε την 3η θέση στα κορίτσια/

Στα Πανελλήνια Νεανικά Πρωταθλήματα, οι αθλητές μας συνέχισαν τις εντυπωσιακές επιδόσεις τους. Έτσι είχαμε την πρώτη θέση με την Ελένη Φράγκου (κορίτσια κάτω των 16 με 6,5/7), ένα αργυρό με τον Γιάννη Σταθόπουλο στα αγόρια κάτω των 14 χρόνων με 7/9 ενώ στην ίδια κατηγορία ο Γιώργος Παπαδόπουλος με την ίδια επίδοση ήταν τρίτος.  Τρίτη θέση κατέλαβε η 11χρονη Φωτεινή Κόκκοτα στην κατηγορία κάτω των 12 κοριτσιών με 5,5/9. Τέλος τρίτη θέση είχαμε και από τον Φραγκίσκο Τσίρο στα αγόρια κάτω των 12 με 7/9.

Η μεγαλύτερη ατομική επιτυχία όμως ήρθε από τον 10χρονο Ευγένιο Ιωαννίδη ο οποίος βγήκε πρωταθλητής Ευρώπης!

 

Μερικές από τις ατομικές επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου το 2012.

Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχτηκε ο Γιάννης Σταθόπουλος στην κατηγορία των αγοριών μέχρι 16 ετών με 6/7. Στην αντίστοιχη διοργάνωση των κοριτσιών πρωταθλήτρια ήταν η Ελισάβετ Παπαθανασίου.

 Posted by at 12:28 πμ