Κοπή Πίτας 2012

 

 

084

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο και εορταστικό κλίμα έγινε το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2012 της πρωταθλήτριας Ελλάδος στο σκάκι Πνευματικής Στέγης Περιστερίου.

Αθλητές, γονείς, φίλοι και αρκετοί προσκεκλημένοι δημιούργησαν το αδιαχώρητο στο εντευκτήριο του συλλόγου μέσα σε μια εξαιρετικά ευχάριστη ατμόσφαιρα λόγω των πολύ μεγάλων επιτυχιών του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Περιστερίου κος Ανδρέας Παχατουρίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθήνας κος Κων/νος Παπαντωνίου, οι Αντιδήμαρχοι κα Μαίρη Τσιώτα, κος Λύκος,  κος Θεοδωράκος, κος Μπέτσης Βασίλης, οι Δημοτικοί σύμβουλοι Κελάφας Δημήτρης (επικεφαλής της δημοτικής αντιπολίτευσης), Χρόνης Χρονόπουλος, Φουντά Βιβή, Τσιαμούλη Δήμητρα, Μπάος Βασίλης, Πλέστης Αλέξανδρος, Τσιβράς Σωτήρης Κυριακούλιας Γιάννης, Καλιάφας Τάσος και Καλομπράτσος Πάρης.

Επίσης, η Γ.Γ. Κοινωνικών Υπηρεσιών κα Αθηνά Δρέττα, ο περιφερειακός  σύμβουλος και υπεύθυνος Αθλητισμού κος Άγγελος Βουράκης, και ο εκπρόσωπος του βουλευτή Κου Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κος Μπαλωμένος Κώστας.

024

Τέλος παραβρέθηκαν ο κος Γιωργος Τσουνής, πρόεδρος της Σκ. Ακαδημίας Χαλκίδος, η κα Οικονομοπούλου Τούλα, πρόεδρος του 3ου Διαμερίσματος, η κα Ευαγγελίου Μαρία και ο κος Σάββας Ανδρεάδης, Διαμερισματικοί σύμβουλοι, ο, κος Μαργαρώνης Παναγιώτης, πρόεδρος της κίνησης πολιτών Δυτ. Αθήνας και ο Πολιτευτής κος Λιάπης.

Καταρχήν παρουσιάστηκαν σε βίντεο, που επιμελήθηκαν ο Ανέστης Μιχαηλίδης και η Ευαγγελία Δρίτσουλα, οι κορυφαίες στιγμές του συλλόγου για το 2011.

Στην συνέχεια ο πρόεδρος του συλλόγου κος Αντώνης Μπέλλος χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους, υποσχέθηκε ο σύλλογος να συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ελληνικό σκάκι και στον Περιστεριώτικο αθλητισμό τονίζοντας ότι οι επιτυχίες του συλλόγου είναι οι μεγαλύτερες που έχει πετύχει ποτέ Περιστεριώτικος σύλλογος σε διασυλλογικό επίπεδο, σε όλα τα αθλήματα. Τέλος κάλεσε τους υπεύθυνους να στηρίξουν το σύλλογο για να πετύχει ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις και να συνεχίσει το δημιουργικό και κοινωνικό έργο που επιτελεί στην περιοχή.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των κορυφαίων αθλητών του συλλόγου και συγκεκριμένα αυτών που συμμετείχαν στην πρωταθλήτρια ομάδα Ελλάδος 2011 και στην Πρωταθλήτρια Ελλάδος παίδων-κορασίδων 2011.

045

Ο Δήμαρχος Περιστερίου κος Ανδρέας Παχατουρίδης που έκανε την πρώτη απονομή στον κορυφαίο σκακιστή Βασίλη Κοτρωνιά έδωσε την σπουδαία είδηση για άμεση λύση του στεγαστικού προβλήματος που έχει ο σύλλογος, μέσα στο 2012, μια δήλωση που έγινε δεκτή με ιδιαίτερο ενθουσιασμό από τους υπεύθυνους του συλλόγου, αλλά και όλους τους παρευρισκόμενους.

Ακολούθως, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας κος Κωνσταντίνος Παπαντωνίου, που βράβευσε τον άλλο μεγάλο πρωταθλητή του συλλόγου,

 

030Χριστόδουλο Μπανίκα, υποσχέθηκε κάθε δυνατή οικονομική βοήθεια και στήριξη.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πλούσιο μπουφέ που είχε ετοιμάσει ο σύλλογος, πειράγματα μεταξύ  κυρίως των αθλητών και πολλές ευχές με κυρίαρχη την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος από το σύλλογο το 2012.

 

Μπορείτε να δείτε το video που έφτιαξε το www.peristerinews.gr για την κοπή μας:

Και εδώ μπορείτε να δείτε το video που παρουσιάσαμε στην κοπή της πίτας:

  • Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2012
 Posted by at 1:03 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.