Σεπ 042022
 

Ο Περιστεριώτης αθλητής της Π.Σ.Π., Βασίλης Φράγκος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κάτω των 16 ετών.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στη Μαμάγια της Ρουμανίας το διάστημα 5-18 Σεπτεμβρίου.

Μετά την 4η θέση που κατέκτησε ο παίκτης στο Υβριδικό Πανευρωπαϊκό του 2021, θα διεκδικήσει μια θέση και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Ο σκακιστικός σύλλογος ¨Πνευματική Στέγη Περιστερίου¨, πιστός στις αρχές του, θα στηρίξει προπονητικά και υλικά  τον παίκτη να πετύχει τους αγωνιστικούς στόχους του.  

Οι Περιστεριώτες έχουν δημιουργήσει έναν σύλλογο -πρότυπο που σαρώνει τίτλους. Η Π.Σ.Π.  θεωρείται από πολλούς μία από τις  κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα. Όχι μόνο για τα επιτεύγματά της, αλλά για τα ξεχωριστά της χαρακτηριστικά που πορεύτηκε με τις δικές της λογικές. Τα έχει καταφέρνει να διακριθεί και με μεγάλα ονόματα σκακιστών αλλά και με παθιασμένους παίκτες από τα φυτώρια της Ακαδημίας της.

Οι παίχτες της Π.Σ.Π. είναι μόνιμοι πρωταθλητές κι έχουν δυναμική και δημοφιλία στους χώρους του σκακιού.

Ο προπονητής της Ομάδας, κ. Μιχαηλίδης Α., σημείωσε: “Η Ομάδα μας είναι η ομάδα όλων των παικτών της. Είμαστε περήφανοι που έχουμε στην ομάδα μας παίκτες όπως ο Φράγκος Βασίλης, που διακρίθηκαν παίζοντας στην ομάδα από τα φυτώριά της, παίκτες που υποστηρίχτηκαν από τους προπονητές της ομάδας από τα πρώτα τους βήματα. Ήταν πάντα βασική προτεραιότητα του συλλόγου να στηρίζει τους παίκτες της ηθικά, προπονητικά, οικονομικά.

 Η πρόεδρος της Π.Σ.Π. Ευαγγελίου Μαρία δήλωσε: Η στήριξη της σκακιστικής μας Ακαδημίας είναι προτεραιότητα του Δ.Σ. του συλλόγου και θα συνεχίσει να υποστηρίζει  με κάθε δυνατό τρόπο, τόσο τους παίκτες της ομάδας που πάντα διακρίνονται όπως ο Βασίλης Φράγκος, όσο και  τις κοινωνικές δράσεις του συλλόγου. Το σκάκι είναι ένα επιτραπέζιο άθλημα, που αποτελεί την κορυφαία επιλογή διασκέδασης για παίκτες και θεατές. Η Π.Σ.Π. προσφέρει πάντα στήριξη στις προσπάθειες των παικτών της να ανταπεξέλθουν στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα επενδύοντας στην ποιότητα της συλλογικής συνεργασίας.

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα του Βασίλη εδώ

Καλή επιτυχία, Βασίλη!

 Posted by at 11:47 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.