Νοέ 222010
 

Την σπουδαία διοργάνωση του 60ου Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος Ανδρών 2010 ανέλαβε η Πνευματική Στέγη Περιστερίου μαζί με την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία για το χρονικό διάστημα 26 Νοεμβρίου έως 4 Δεκέμβρη στο Βραχάτι Κορινθίας και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «ΑΛΚΥΩΝ».
Οι Περιστεριώτες παράγοντες, ευελπιστούν και θα προσπαθήσουν, να ολοκληρώσουν άλλη μια σπουδαία σκακιστική διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στους αγώνες μετέχουν 10 από τους καλύτερους Έλληνες σκακιστές και συγκεκριμένα οι (η αρχική κατάταξη ορίσθηκε έπειτα από κλήρωση) :

1) ΙΜ Καπνίσης Σ. 2511
2) GM Νικολαΐδης Γ. 2552
3) GM Κοτρωνιάς Β. 2591
4) GM Μαστροβασίλης Δ. 2580
5) Κουκουφίκης Α. 2278
6) Σπηλιάδης Α. 1888
7) FM Νικολαΐδης Κ. 2318
8) GM Μαστροβασίλης A. 2556
9) Κανακάρης Γ. 2285
10) GM Μπανίκας Χ. 2590

Να θυμίσουμε ότι οι δύο αθλητές της Περιστεριώτικης ομάδας Β. Κοτρωνιάς και Χ. Μπανίκας, είναι οι πολυνίκεις του πρωταθλήματος έχοντας 8 κατακτήσεις ο καθένας. Διευθυντής αγώνων είναι ο πρόεδρος της Π. Σ. Περιστερίου Αντώνης Μπέλλος ενώ την δαιτησία και την ζωντανή κάλυψη των αγώνων έχουν αναλάβει οι Πρεβενιός Μιχάλης και Μιχαηλίδης Ανέστης . Το επίσημο site της διοργάνωσης είναι το indiv2010.peristerichess.gr

 Posted by at 7:09 μμ

  7 Responses to “ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ 2010”

 1. Θα δούμε Live τους αγώνες μεσω ιντερνετ και αν ναι , βαλτε κανενα Link
  Ευχαριστώ

 2. Το επίσημο site της διοργάνωσης είναι το: http://chessfed.gr/Tournaments/2010/indiv_ch/index.html, στο οποίο θα μεταδίδονται Live οι αγώνες και μάλιστα με ανάλυση!

 3. Ευχαριστώ πολύ , καλή συνέχεια

 4. Να σας κουράσω και με την ακριβή ώρα που αρχίζουν οι αγώνες .
  Ευχαριστώ

 5. Δεν κουράζεις, αντίθετα εγώ πρέπει να απολογηθώ για την καθυστέρηση στην απάντηση, αλλά σήμερα ήρθαμε στο Βραχάτι και αυτή τη στιγμή φτιάχνουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες στην αίθουσα. Λοιπόν, οι αγώνες είναι στις 16:30, εκτός από τον τελευταίο που γίνετε στις 10:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να δεις την συμπληρωματική προκήρυξη στο http://www.chessfed.gr/declarations/declarations211.htm

 6. Να ειστε καλά και συγχαρητήρια για την διοργάνωση

 7. Ευχαριστούμε και και ελπίζουμε ότι θα κάνουμε ότι καλύτερο γίνετε. Να ενημερώσω επίσης ότι η πρόσβαση στο χώρο αγώνων είναι πολύ εύκολη. Με αμάξι από την Αθήνα ήρθαμε σε 1 ώρα. Επίσης υπάρχει ΚΤΕΛ που κάνει 1:30 και έχει στάση πολύ κοντά στο ξενοδοχείο, όπως και ο Προαστιακός, που πάει Κόρινθο και από εκεί μπορείς να πάρεις ταξί. Είναι ευκαιρία να έρθει κόσμος και να παρακολουθήσει τους αγώνες, αφού για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, το κορυφαίο Ατομικό Πρωτάθλημα Ελλάδας, γίνεται τόσο κοντά στην Αθήνα, αλλά και στην Πάτρα.

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.