Ιούλ 032010
 

Σήμερα, Σάββατο 3 Ιουλίου και ώρα 17:30, ξεκίνησε στο Κ.Υ.Β.Ε. (Εθνάρχου Μακαρίου 1) το Final-4 του 28ου Κυπέλλου Ελλάδος. Τα ζευγάρια για την ημιτελική φάση είναι: Πνευματική Στέγη ΠεριστερίουΕ. Σ. Θεσσαλονίκης και  Α. Ο. ΟρεστιάδαςΑ. Ο. Κύδων Χανίων. Την Κυριακή 4 Ιουλίου και ώρα 10:30 είναι προγραμματισμένος ο τελικός και ο μικρός τελικός της διοργάνωσης. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τον δια-δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.cup10.peristerichess.gr.

Από τη Δευτέρα 5 Ιουλίου έως την Κυριακή 11 Ιουλίου και ώρα 17:30 (εκτός από τον τελευταίο γύρο, ο οποίος θα γίνει στις 9:30), η Πνευματική Στέγη Περιστερίου σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου, την Νομαρχία Αθηνών και την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία διοργανώνει το 38ο Πρωτάθλημα Ελλάδος στο Ολυμπιακό Ακίνητο της Πυγμαχίας (Βορείου Ηπείρου 28-30). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε τον δια-δικτυακό τόπο της διοργάνωσης www.aethniki10.peristerichess.gr.

 Posted by at 6:47 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.