Απρ 082009
 

Την Κυριακή 5 Απριλίου σταμάτησαν τα Διασυλλογικά Πρωταθλήτα Αττικής για τις διακοπές του Πάσχα. Και στα τρία Πρωταθλήματα που διεξάγονται, οι ομάδες της Πνευματικής Στέγης Περιστεριου έχουν πολύ καλά αποτελέσματα. Αναλυτικά:

Στο Κύπελλο Παμπαίδων  (έως 12 χρονών) η Α ομάδα έχει δύο νίκες και μία ήττα. Στον πρώτο γύρο έχασαν από την Α ομάδα του Σ.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ με 1-3, ενώ στον δεύτερο γύρο κέρδισαν την Δ ομάδα του Σ.Ο. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ με το επιβλητικό 0-4! Τέλος στον τρίτο γύρο πήραν ”εκδίκηση” από το Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ αφού κέρδισαν την Γ του ομάδα με 3½-0 (Το ΑΙΓΑΛΕΩ είχε μία κενή σκακιέρα).

Ευχάριστη έκπληξη είναι η Β ομάδα, καθώς απαρτίζετε από παιδιά που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία απο αγώνες. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι δύο απο τους αθλητές που την απαρτίζουν είναι μόλις 6 και 7 χρονών! Η Β ομάδα λοιπόν ξεκίνησε με ήττα από την Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας, ενώ στον δεύτερο γύρο επιβλήθηκε της Β ομάδας του ΑΣΟΠ ΔΙΑ με 4 κορίτσια στη σύνθεση της! Στον τρίτο γύρο έχασε από τον ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ.

Στο Κύπελλο Παίδων  (έως 16 χρονών) η Α ομάδα ξεκίνησε με νίκη ενάντια στην  Α ομάδα του ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και συνέχισε με νίκη εναντίον του ΣΜΑΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ. Στον τρίτο γύρο έχασε από τομ περσινό πρωταθλητη ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ.

Η Β ομάδα  στον πρώτο γύρο, έχασε μετά απο σκληρή μάχη από τον περσινό πρωταθλητή ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ, ενώ στον δεύτερο γύρο κέρδισε τον ΑΦΜΟ ΑΦΟΑΝ. Στον τρίτο γύρο έχασε απο την Α ομάδα του ΣΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.

Στο Κύπελλο Αττικής η ομάδα μας, η οποία ειναι και ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου,  με σχετική ευκολία έχει φτάσει στην φάση τον 8. Στην φάση των 64 απέκλεισε τον ΑΦΜΟ ΑΦΟΑΝ με ½ – 3½, ενώ στην φάση των 32 απέκλεισε το ΣΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ με 4-0. Στους 16 αντίπαλος ήταν η Π.Σ. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ την οποία την κέρδισε επίσης με 4-0.

Τα πρωταθλήματα ξεκινάνε την Κυριακή 26 Απριλίου και οι αντίπαλοι των ομάδων μας για τον τέταρτο γύρο είναι:

Κύπελλο Παμπαίδων: ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Α και ΑΣ ΑΣΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Β

Κύπελλο Παίδων: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Α – ΓΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Β – ΑΣ ΑΣΠΡΟΣ ΠΥΡΓΟΣ

Κύπελλο Αττικής: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ

Αναλυτικά οι κληρώσεις στο site της ΕΣΣΝΑ,  www.essnachess.gr

 Posted by at 5:05 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.