Σεπ 132023
 

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!
 
Τη Δευτέρα 4/9 άνοιξε το Εντευκτήριο της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου (ΠΣΠ) για να υποδεχτεί τους μαθητές – αθλητές της.

Τα μαθήματα ξεκίνησαν τη Δευτέρα 11/9 και ήδη έχουν σχηματιστεί περισσότερα από 10 τμήματα!

Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά (το πρόγραμμα για τους ήδη εγγεγραμμένους αθλητές θα παραμείνει ίδιο με την περσινή σκακιστική χρονιά 2022-2023.
 
Για εγγραφές-πληροφορίες για το πρόγραμμα των μαθημάτων, το εντευκτήριο θα είναι ανοικτό Δευτέρα-Παρασκευή (εκτός Τρίτης ) 18:00-21:00 ή μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2105754265 και στο 6972991799 – Aνέστης Μιχαηλίδης.

Εγγραφές γίνονται από 4-99 ετών και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Επίσης για νέα ανήλικα μέλη και με γνώμονα τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες, υπάρχει έκπτωση 20%.

Ο σύλλογος μας είναι ο μόνος που δουλεύει αποκλειστικά με πιστοποιημένους προπονητές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και η καλή δουλειά που γίνεται φάνηκε για ακόμα μια χρονιά: 

Ατομικά: Πρωταθλητής Ελλάδος Νηπίων, Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής, 2 Πρωταθλητές, μια 2η και μια 3η θέση. Πανελλήνια Πρωταθλήματα 8-16 ετών, 3 μετάλλια (περισσότερα από όλους τους συλλόγους της Ελλάδος!). 3 μέλη μας είναι στην προεθνική: Λαυκίδης Αποστόλης αγωνίζεται στη Μαμάγια Ρουμανίας 5-16 Σεπτεμβρίου, Λατίφη Διονυσία και Λατίφη Μυρτώ θα αγωνιστούν τον Οκτώβριο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Αίγυπτο!

Ομαδικά: Πρωταθλητές Αττικής, 1 γύρο πριν το τέλος του πρωταθλήματος με το μεγαλύτερο ροστερ! Παραμονή στο πρωτάθλημα της Α Εθνικής Κατηγορίας.

Η δουλειά μας είναι συνέχεια των προηγούμενων ετών, καθώς είχαμε δύο πρωταθλητές Ελλάδος το 2020, δύο δευτεραθλητές Ελλάδος το 2021, δύο πρωταθλητές Ελλάδος στα επίσημα Online πρωταθλήματα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας, Πολλά μετάλλια στα Πανελλήνια Μαθητικά Πρωταθλήματα ενώ ο αθλητής μας Βασίλης Φράγκος, κατετάγη 3ος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα κάτω των 16 ετών και ως μέλος της προεθνικής εκπροσώπησε τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Μαμάγια της Ρουμανίας.

Πολλές σκακιστικές (και όχι μόνο) εκπλήξεις περιμένουν τους αθλητές μας τη νέα χρονιά 2023-2024.
 
 Posted by at 2:19 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.