Μαρ 312019
 

Η 1η Σχολή Προπονητών Σκακιού στην Ελλάδα, στο Περιστέρι, στο εντευκτήριο του Σκακιστικού Συλλόγου: ¨Πνευματική Στέγη Περιστερίου¨ (Δημοσθένους 12), ολοκλήρωσε με επιτυχία τον κύκλο των μαθημάτων και έδωσε τα διπλώματα στους 1ους προπονητές Γ΄ Κατηγορίας, πιστοποιημένους επίσημα από την Γ.Γ. Αθλητισμού.  

Τα μαθήματα της Σχολής είχαν διάρκεια 300 ώρες και πραγματοποιούνταν  κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Κυριακή και ώρες 17:00-22:00 περιλαμβάνοντας θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα, όπως: μαθήματα αθλητικής ψυχολογίας-κοινωνιολογίας-παιδαγωγικής, μεθοδολογία διδασκαλίας, οργάνωση και διοίκηση αθλητισμού, γενική προπονητική, ιστορία και βασικές έννοιες και αρχές, λογισμικό-διαδίκτυο, σκάκι, σχολικό σκάκι, αγωνιστικό σκάκι, στρατηγική, τακτική-συνδυασμοί, θεωρία ανοιγμάτων, θεωρία φινάλε,….
Στην απονομή παραβρέθηκαν οι υπεύθυνοι της Σχολής κ.κ. Κάκος και Πίγκος, ο πρόεδρος της ΕΣΝΑ κ. Γκορίτσας, ο αναπληρωτής ταμίας της ΕΣΟ κ. Μιχαηλίδης. Από τοΔήμο Περιστερίου παραβρέθηκε η αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Τσιώτα Μαίρη και ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ κ. Καλιάφας Τάσος.

Η Πρόεδρος της ΠΣΠ Μαρία Ευαγγελίου και το ΔΣ εύχονται καλή σταδιοδρομία στους αποφοίτους προπονητές.  

 
 
 Posted by at 1:46 πμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.