Δεκ 222017
 

Επιτυχημένα τελείωσαν οι διοργανώσεις της ΠΣ Περιστερίου για το 2017, αφού την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου διοργάνωσε 2 τουρνουά ράπιντ, το 7ο νεανικό το πρωί και το 2ο rapid για το Grand-Prix το απόγευμα. 

Το πρωί αγωνίστηκαν 25 παιδιά σε 5 αγώνες με πρώτο τον Αλέξη Κυρτάτο, ο οποίος έκανε το απόλυτο νικών με 5/5. Ακολούθησαν σε ισοβαθμία οι Χατζηδάκης Νικόλας, Δαμηλάκος Ηλίας και Δαβίλλας Γιώργος με 4/5. Πρώτο κορίτσι ήταν η Πουλίλιου Νικολέτα και δεύτερη η Φλώρου Έλενα. 

Βραβεύτηκαν επίσης οι πρώτοι κάτω των 12, κάτω των 10, κάτω των 8 και κάτω των 6, ενώ δόθηκαν Χριστουγεννιάτικα δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες. 

Το απόγευμα ήταν η σειρά των μεγάλων να αγωνιστούν για το 2ο rapid του Grand-Prix για το Διεθνές Τουρνουά ‘Πήλιο 2018’. Στο ισχυρό τουρνουά 7 γύρων επικράτησε ο Γιάννης Καλογερής με 6/7. Στη δεύτερη θέση είχαμε τετραπλή ισοβαθμία, γεγονός που αποδεικνύει πόσο μαχητικοί ήταν οι παίκτες. Έτσι με 5/7 ισοβάθμησαν οι: Κατωπόδης Δημήτρης, Μήτσης Γιώργος, Κων/νος Σκαπέρδας και Παπαδόπουλος Γιώργος. 

Βραβεύτηκαν και ως κάτω των 18 ο Κατωπόδης Δημήτρης, ο Γιώργος Μήτσης αλλά και ο Εργαζάκης Γιάννης.

Φωτογραφίες από το 7ο παιδικό ραπιντ

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Φωτογραφίες από το 2ο rapid για το Grand-Prix

 Posted by at 3:47 πμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.