Δεκ 192014
 

IMG_2200Τα μοναδικά παιδιά της Π.Σ. Περιστερίου ολοκλήρωσαν την φετινή επικράτηση του συλλόγου σε Πανελλήνιο επίπεδο κατακτώντας και τον τρίτο διασυλλογικό τίτλο της χρονιάς , το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2014.

Μ’ αυτό τον τρόπο οι Περιστεριώτες πέτυχαν “τρέμπλ” για δεύτερη φορά στην ιστορία τους μετά την χρονιά ορόσημο του συλλόγου, το 2010.

Ο τίτλος αυτός είναι ο τέταρτος και έτσι ο σύλλογος  καθίσταται πολυνίκης  ξεπερνώντας το Σ.Ο. Καβάλας που έχει 3 κατακτήσεις.

Οι νεαροί αθλητές της ομάδας του Περιστερίου αγωνίστηκαν με ξεχωριστή θέληση και πάθος για την διάκριση και δεν άφησαν ιδιαίτερα περιθώρια στους αντιπάλους να αντιδράσουν κερδίζοντας με καθαρό σκόρ και τα 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά ξεκίνησαν με νίκες 5,5-0,5 επί του Σ.Ο. Πάτρας και Ο.Φ.Η. , συνέχισαν με νίκη 5-1 επί της Πολίχνης και ολοκλήρωσαν με νίκες 4-2 στο μάτς που έκριναν τον τίτλο επί του Σ.Α. Χανίων και του Σ.Ο. Καβάλας.

Η Σ.Α. Χανίων κατέκτησε γα 2η φορά την δεύτερη θέση και ο Σ.Ο. Πολίχνης την υπέρβαση κατακτώντας στα κριτήρια την τρίτη θέση μπροστά από τον Σ.Ο. Καβάλας, του Ο.Φ.Η. και του Σ.Α.Κ. Αργοναύτη που συμπλήρωσαν την εξάδα.

Παράλληλα δύο παιδιά βρέθηκαν στην καλύτερη εξάδα της διοργάνωσης, την ουσιαστικά MVP ομάδα του Πρωταθλήματος, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναστασία Αβραμίδου και ο Ευγένιος Ιωαννίδης.

Με την χρυσή αυτή ομάδα αγωνίστηκαν οι Γιώργος Παπαδόπουλος (3/4), Ευγένιος Ιωαννίδης (3,5/4), Γιώργος Μήτσης (2/3), Δημήτρης Κατωπόδης (3,5/4), Σταύρος Αμπελακιώτης (4/5) , Αναστασία Αβραμίδου (4/4), Αθανασία Χρυσόγελου (3/5) και Ελένη Κόκκοτα (1/1).

Οι αγώνες έγιναν το διάστημα 12-14 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο ΑΛΚΥΩΝ στο Βραχάτι Κορινθίας και σημείωσαν απόλυτη επιτυχία. Διοργανώτρια ομάδα ήταν η Π.Σ. Περιστερίου και συμμετείχαν 16 ομάδες από όλη την Ελλάδα.

 

 Posted by at 2:56 μμ

  One Response to “Ανίκητα Παιδιά!”

  1. Μπράβο σε όλα τα παιδιά και στους προπονητές για την εξαιρετική δουλειά τους!
    Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.