Νοέ 242014
 

4779740685_925ef61f88_bΝέες νίκες για τις ομάδες παίδων και παμπαίδων της Π.Σ.Περιστερίου για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα Αττικής.

Στην τρίτη αγωνιστική οι παμπαίδες έκαναν το τρία στα τρία περνώντας νικηφόρα από την πολύ δύσκολη έδρα του Φυσιολάτρη Νίκαιας με 3,5-2,5 , ενώ οι παίδες ζευγάρωσαν τις νίκες τους με εύκολη επικράτηση 5,5-0 επί της Σκακιστικής Άνοιξης εκτός έδρας.

Έτσι και οι δύο ομάδες των πρωταθλητών απέχουν ένα βήμα από την εξασφάλιση της συμμετοχής τους στα αντίστοιχα final eight των διοργανώσεων.

Με τους παμπαίδες (Κ.12) έπαιξαν οι Χρυσόγελου Αθανασία 1, Σακκάς Κων/νος 1, Δάλλης Γιάννης  1, Σκιαδοπούλου Αφροδίτη 1, Αμπελακιώτης Σταύρος  και Απέργης Ιωσήφ.

Με την παιδική ομάδα αγωνίστηκαν οι Γεώργιος Παπαδόπουλος 1 (άνευ αγώνος) Δημήτρης Κατωπόδης (άνευ αγώνος), Γιώργος Μήτσης  1, Ελένη Κόκκοτα  1, Διονύσης Καββαδάς 0,5, Γεράσιμος Βιάζης  1.

Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Σπύρου Μπίκου η ομάδα  ηττήθηκε από τον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο με  σκόρ  2,5-3,5. Με την ομάδα συμμετείχαν οι Στάθόπουλος Ιωάννης ½, Φράγκος Βασίλης ½, Γερόπαπας Περίκλής 1, Δρίτσουλα Ευαγγελία ½, Ραζέλος Κων/νος και Βαριαδάκης Γιώργος.

 Posted by at 10:00 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.