Σεπ 032014
 

ippΤην Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2014 οι πόρτες του νέου υπερσύγχρονου Εντευκτηρίου της Πρωταθλήτριας Ελλάδος στο σκάκι, Πνευματικής Στέγης Περιστερίου, θ’ ανοίξουν για τα μέλη και τους αθλητές του συλλόγου. Παράλληλα θ’ αρχίσουν οι εγγραφές των παιδιών που θα στελεχώσουν τα τμήματα της Ακαδημίας του συλλόγου για την περίοδο 2014-15.
Τα μαθήματα θα αρχίσουν στις 15 Σεπτεμβρίου 2014 και θα ολοκληρωθούν στις 15 Ιουνίου 2015, θα διεξάγονται σε οληγομελή τμήματα ενώ θα προβλέπονται και εντατικά μαθήματα (δύο ή τρείς φορές την εβδομάδα) για μικρούς αλλά και για προχωρημένους.
Επίσης θα λειτουργήσουν και τμήματα ενηλίκων. Ο σύλλογος θα είναι ανοικτός κάθε μέρα απο τις 17.30.μ.μ. το απόγευμα έως τις 21.30 μ.μ..
Το υψηλό αγωνιστικό, προπονητικό και οργανωτικό επίπεδο του συλλόγου καθώς και οι μοναδικές για σκάκι εγκαταστάσεις στην καρδιά της πόλης του Περιστερίου, δημιουργούν τις προυποθέσεις για την συγκρότηση και τη λειτουργία μιας ξεχωριστής πολυπληθούς και αναβαθμισμένης Ακαδημίας για τα δεδομένα του Ελληνικού σκακιού.
Άλλωστε οι διοικούντες του συλλόγου έβαλαν στην πρώτη γραμμή την επίτευξη αυτού του στόχου, πιστεύοντας οτι ο σύλλογος είναι έτοιμος να δεχτεί όχι μόνο τα παιδιά της μεγαλούπολης του Περιστερίου, αλλά και ολόκληρης της Αθήνας.
Ήδη παρατηρείται έντονο ενδιαφέρον για παιδιά απο διάφορες περιοχές της Αττικής που επιθυμούν να ενταχθούν στα τμήματα της Ακαδημίας του συλλόγου με σκοπό την αγωνιστική τους αναβάθμιση και την προώθηση στα κορυφαία αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου. Σημειώνουμε οτι μπορούν να εγγραφούν παιδιά απο την ηλικίας των 5 ετών.
Απο τις 20 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα τουρνουά που θα διοργανώνονται απο το σύλλογο κάθε Σάββατο και Κυριακή.

ipp

 Posted by at 9:05 μμ

  3 Responses to “Νέο ξεκίνημα”

  1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

  2. Που είναι τα νέα γραφεία;

  3. Στην ίδια διεύθυνση με πριν, Δημοσθένους 12, Περιστέρι, έναντι Ξυλοτεχνίας

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.