Μάι 112013
 

afisa_sxolikou_2013Σε συλλέκτες μεταλλίων έχουν αναδειχτεί τα χρυσά ‘μωρά’ της Π.Σ. Περιστερίου αφού και στο πρόσφατο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση και κατέκτησαν 7 μετάλλια.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στην Ερέτρια το τριήμερο 27-29 Απριλίου 2013 και την αποστολή των μαθητών στην τελική φάση δεν ακολούθησαν οι πρωταθλητές μας Γ. Σταθόπουλος, Ελ. Παπαθανασίου καθώς και οι Π. Αδάμης, Π. Λάσπας που είχαν προκριθεί.

Παρ’ όλα αυτά όσοι αγωνίστηκαν, έδειξαν για μια ακόμη φορά το υψηλό σκακιστικό επίπεδο των αθλητών της ομάδας κατακτώντας συνολικά 7 μετάλλια (3 χρυσά, 2 αργυρά, 2 χάλκινα).

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κατωπόδης με 7,5/9 πήρε τη πρώτη θέση στη Δ Δημοτικού όπου η Νάσια Χρυσόγελου με 6,5/9 ήταν 1ο κορίτσι και 6η στην τελική βαθμολογία.

Στην Ε Δημοτικού ο Γιώργος Μήτσης με 6/9 ήρθε 10ος

Στην ΣΤ Δημοτικού ο Ευγ. Ιωαννίδης με 7,5/9 ήρθε 2ος και ο Διονύσης Καββαδάς με 5,5/8 24ος

Στην Α Γυμνασίου η Αναστασία Αβραμίδου με 7/9 ήταν 3η στη τελική κατάταξη και 2ο κορίτσι.

Στην Β Γυμνασίου η Ελένη Κόκκοτα με 5,5/9 ήρθε 1ο κορίτσι και 10η στη γενική κατάταξη, ενώ στην Γ Γυμνασίου ο Γιώργος Παπαδόπουλος με 7/9 ήρθε 3ος και ο Γ. Κατωπόδης με 5,5/9 9ος

Τέλος στην Α Δημοτικού η Κανελλοπούλου Ιουστίνη με 4/7 ήρθε 36η

Οι μικροί πρωταθλητές μας που διακρίνονται πάντα, τόσο σε διασυλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο ετοιμάζονται για την τελική φάση των Νεανικών πρωταθλημάτων (8-14 Ιουλίου στο Ρίο) και κάποιοι από αυτούς να στελεχώσουν την ομάδα μας στο Πρωτάθλημα Α Εθνικής με σκοπό τη τέταρτη στη σειρά κατάκτηση του (2- 7 Ιουλίου στο Ρίο).

Οι μικρότεροι αγωνίζονται αυτές τις μέρες στα Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής που διεξάγονται στη Νίκαια.

 Posted by at 10:55 πμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.