Μάι 152012
 

Εξαιρετική τιμή για τον Πρωταθλητή μας Ανέστη Μιχαηλίδη αλλά και για την Πρωταθλήτρια Ελλάδος στο σκάκι Πνευματική Στέγη Περιστερίου η συμμετοχή του Περιστεριώτη σκακιστή στη λαμπαδηδρομία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Η Δημοτική αρχή αναγνωρίζοντας την τεράστια συμβολή του συλλόγου στα αθλητικά δρώμενα της πόλης του Περιστερίου, με την κατάκτηση 2 συνεχόμενων Πρωταθλημάτων Α’ Εθνικής , ενός Κυπέλλου Ελλάδος και πληθώρας σημαντικών διακρίσεων σε Πανελλήνιο Ατομικό και Ομαδικό επίπεδο, ανταμείβει με αυτόν τον τρόπο τόσο τον σύλλογο, μα πάνω απ όλα τον Περιστεριώτη Πολυπρωταθλητή Ανέστη Μιχαηλίδη που συνεχίζει πλέον την δραστηριότητα του  με την παραγωγή νέων πρωταθλητών από την Περιστεριώτικη νεολαία.

Το σκάκι θα μεταφέρει με τον Ανέστη Μιχαηλίδη την Ολυμπιακή φλόγα στις 16/5 και ώρα 1:00 μ.μ. σε τμήμα της Λ. Κωνσταντινουπόλεως (στο νούμερο 180) στο Περιστέρι.

 Posted by at 8:57 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.