Απρ 172012
 

Ξεκίνησαν τα νεανικά πρωταθλήματα Αττικής!

 

Με άψογο τρόπο ξεκίνησαν τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής 2012 που διεξάγονται στο Περιστέρι από 17 έως 22 Απριλίου.

Διοργανώτρια των αγώνων είναι η Π.Σ. Περιστερίου, η οποία είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Α’ εθνική κατηγορία στο σκάκι. Επιπλέον, διαθέτει και μεγάλη παράδοση στη διεξαγωγή κορυφαίων σκακιστικών διοργανώσεων με τον καλύτερο τρόπο.

Στο πλευρό της Περιστεριώτικης ομάδας στέκεται η περιφέρεια Αττικής και ιδιαίτερα η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα, με ουσιαστική οικονομική στήριξη, καθώς και η πάντα παρούσα Δημοτική Αρχή Περιστερίου, που εκτός των άλλων παραχώρησε τον πολύ ευρύχωρο και πρόσχαρο χώρο του Εκθεσιακού κέντρου Περιστερίου.

Τετρακόσια παιδιά αγωνίζονται φέτος στο Περιστέρι. Τριακόσια εβδομήντα οχτώ στα νεανικά ατομικά πρωταθλήματα και είκοσι στο 4ο  Πασχαλινό Τουρνουά που φιλοξενείται στον ίδιο χώρο, με τα πρώτα να προσπαθούν για την πρόκριση τους στα Πανελλήνια Ατομικά Πρωταθλήματα 2012.

Να σημειώσουμε ότι 24 συναντήσεις μεταδίδονται ζωντανά μέσω internet και η τελετή λήξης θα γίνει την Κυριακή 22 Απριλίου στις 15:30.

 Posted by at 8:53 μμ

  One Response to “ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ”

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.