Φεβ 142012
 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα  Προκριματικά Σχολικά Πρωταθλήματα(Ατομικά και Ομαδικα) Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών, καθώς και το ενσωματωμένο Ατομικό πρωτάθλημα Περιστερίου,  που πραγματοποιήθηκαν στα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου (Ελ Βενιζέλου 112-114 ,Περιστέρι) με διοργανωτές τον Δήμο Περιστερίου , την ΠΣ Περιστερίου τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα Λιναρδάτου και την ΕΣΣΝΑ το Σάββατο 4 και το 11 Φεβρουαρίου 2012.

Για να δείτε τα σχολεία που προκρίθηκαν στην τελική φάση Αττικής πατήστε εδώ

Για να δείτε τους μαθητές-αθλητές που προκρίθηκαν στην τελική φάση Αττικής πατήστε εδώ

Και σε αυτό το πρωτάθλημα είχαμε αρκετές επιτυχίες για τους μαθητές-αθλητές της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου.

Στα νήπια, ο Σταύρος Λίτινας με 4,5/5 αναδείχθηκε πρώτος τόσο στο Περιστέρι όσο και στη γενική κατάταξη.

Στην Α Δημοτικού η Ανδροπούλου Παναγιώτα με 3,5/6 βγήκε πρώτο κορίτσι στο Περιστέρι

Στην Β Δημοτικού η Μαζιάνη Χρύσα με 4/6 κατέκτησε την πρώτη θέση, τόσο στα κορίτσια της γενικής κατάταξης, όσο και στα κορίτσια του Περιστερίου, ενώ ο Αριστείδης Λίτινας κατέκτησε την τρίτη θέση στους Περιστεριώτες επίσης με 4/6.

Στην Δ Δημοτικού η Αφροδίτη Σκιαδοπούλου με 5/6 σάρωσε καθώς εκτός από 2η στην γενική κατάταξη και πρώτο κορίτσι, βγήκε και πρώτη στο Περιστέρι, καθώς και πρώτο κορίτσι! Στην ίδια τάξη ο Μπίτζας Βασίλης παρά το 5/6 βγήκε 4ος λόγω κριτηρίων.

Στην Ε Δημοτικού δεύτερος στην γενική και πρώτος στο Περιστέρι βγήκε ο Διονύσης Καββαδάς με 5/6 ενώ πρώτο κορίτσι στην γενική αλλά και στο Περιστέρι βγήκε η Ευγενία Μοτσάκου με 4/6. Στην ίδια κατηγορία 2ος στο Περιστέρι βγήκε ο Κολοβός Γιάννης-Μάριος.

Τέλος στην Α Γυμνασίου 2ος στην γενική και στο πρώτος στο Περιστέρι αναδείχθηκε ο Αδάμης Πέτρος με 5/6 ενώ τρίτος στην γενική και δεύτερος στο Περιστέρι ο Βασίλης Γρίμμας.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και ελπίζουμε ότι θα μας φέρουν αρκετές επιτυχίες και στην τελική φάση!

Εκτενές ρεπορτάζ για τους αγώνες, μπορείτε να δείτε και στο peristerinet.gr

 Posted by at 6:10 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.