Απρ 122011
 

Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήγαγε η Πνευματική Στέγη Περιστερίου σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου και τα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα-Λιναρδάτου, την προκριματική φάση Δυτικού τομέα Αθήνας στην οποία ενσωματώθηκε και το 6ο Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου. Οι αγώνες έγιναν το διήμερο 26-27 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων και συγκεντρώθηκαν 27 ομάδες-σχολεία την πρώτη μέρα και 273 μαθητές την δεύτερη μέρα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι προκρίσεις στην τελική φάση της Αττικής εδώ.

Τελική φάση Αττικής

Τέσσερα μετάλλια και οχτώ προκρίσεις για την Πανελλήνια φάση κέρδισαν οι μαθητές – αθλητές της Πνευματικης Στέγης στους σχολικούς αγώνες περιφέρειας Αττικής που έγιναν στις 3 Απριλίου στα εκπαιδευτήρια «ΝΕΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ» στο Χαϊδάρι .

Συγκεκριμένα ο Γιάννης Σταθόπουλος ήρθε 2ος στη  Β Γυμνασίου, ο Γιάννης Μπέλλος 3ος στην κατηγορία των Λυκείων και οι αδερφές Κόκκοτα ήρθαν τρίτα κορίτσια στις κατηγορίες της Ε Δημοτικού η Φωτεινή και της ΣΤ Δημοτικού η Ελένη. Πρόκριση πήραν και οι Γιώργος Παπαδόπουλος (Α Γυμνασίου), Φραγκίσκος Τσίρος (ΣΤ Δημοτικού) και οι Γιώργος Μπαντές και Παναγιώτα Ανδροπούλου (Νήπια).

Η τελική φάση σε πανελλήνιο επίπεδο θα γίνει το διήμερο 17-18 Απριλίου στην Ερέτρια.

 

 Posted by at 1:33 πμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.