Δεκ 272010
 

ΟΛΟΧΡΥΣΗ ΣΤΕΓΗ!

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Με μοναδικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2010 η καλύτερη Περιστεριώτικη ομάδα σε διασυλλογικό επίπεδο, η πιο άξια εκπρόσωπος της πόλης μας ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής κατηγορίας και του Κυπέλλου Ελλάδος 2010 κατέκτησε και τον τρίτο διασυλλογικό τίτλο που γίνεται σε Πανελλήνιο επίπεδο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων 2010. Παράλληλα με εντυπωσιακό τρόπο κατέκτησε και το σπουδαίο τουρνουά της Αττικής «ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΚΟΣ»

Αναλυτικά:

3ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Η Περιστεριώτικη ομάδα ανέλαβε την διοργάνωση της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων – Κορασίδων 2010 στην οποία εκτός της Πνευματικής Στέγης είχαν προκριθεί και οι ομάδες: Σ.Ο. Καλλιθέας, Κύδωνας Χανίων, Σ.Ο. Καβάλας, ΝΟ Καλαμάτας, ΕΣ Άμφισσας και Κεραυνός Ωραιόκαστρου.

Στους αγώνες συμμετείχαν τελικά 6 ομάδες (η ομάδα της Καβάλας δεν μπόρεσε να φτάσει στους αγώνες λόγω καιρικών συνθηκών) και Πρωταθλήτρια αναδείχτηκε η «ΣΤΕΓΗ» με το απόλυτο των νικών (5 νίκες σε 5 αγώνες).

Συγκεκριμένα νίκησε κατά σειρά τον ισχυρότατο Κεραυνό Ωραιοκάστρου (2ος) με 4 – 2, την Καλλιθέα (3ή)  4 – 2, τον Κύδωνα Χανίων 3,5 – 2,5, την Άμφισσα 4 – 2 και την Καλαμάτα 6 – 0.

Οι Χρυσοί Περιστεριώτες Πρωταθλητές ήταν: Μπέλλος Γιάννης (αρχηγός με 1,5/2), Σταθόπουλος Γιάννης (4/4), Τζουγανάκης Παντελής (2,5/4), Παπαδόπουλος Γιώργος (3/5), Φράγκου Ελένη (5/5), Κόκκοτα Ελένη (4/5), Κόκκοτα Φωτεινή (1,5/5).

Η διοργάνωση έγινε στο ξενοδοχείο 5 αστέρων ΑΛΚΥΩΝ στο Βραχάτι Κορινθίας στις 17 – 19  Δεκεμβρίου και η διοργανώτρια Πνευματική Στέγη αν και ανέβασε ακόμα ψηλότερα τον πήχυ στην διοργάνωση (μετάδοση μέσω ιντερνετ με ζωντανή εικόνα, άριστες συνθήκες διαμονής, υποδειγματική τάξη κατά την διάρκεια των αγώνων) τα κατάφερε απόλυτα και έλαβε τα εύσημα από τους συμμετέχοντες.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΤΤΙΚΗΣ «ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΚΟΣ»

Με το απόλυτο των νικών (7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες) οι Περιστεριώτες εντυπωσίασαν και στο σπουδαίο αναβαθμισμένο θεσμό της Α’ κατηγορίας του Κυπέλλου Αττικής «Σπύρος Μπίκος».

Οι Περιστεριώτες ήταν σαρωτικοί σ’ όλους τους αγώνες και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους να τους αμφισβητήσουν, παρά το γεγονός ότι μερικές φορές έπαιξαν με συνθέσεις ανάγκης λόγω άλλων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Στους αγώνες πήραν μέρος οι παρακάτω: Χαλκιάς Στέλιος, Παπαδοπούλου Βέρα, Μιχαηλίδης Ανέστης, Φίλιππας Σεμπάστιαν, Ιορδανίδου Ζωή, Σπύρου Παναγιώτης, Μπέλλος Γιάννης, Σπύρου Μαρίνα, Σταθόπουλος Γιάννης, Φράγκου Ελένη, Παπαδόπουλος Γιώργος, Σταυροπούλου Κατερίνα, Μπέλλος Βαγγέλης, Χατζήπαπας Θοδωρής και Δρίτσουλα Ευαγγελία.

ΝΕΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 2011

Η Πνευματική Στέγη Περιστερίου θα ξεκινήσει δυναμικά και το 2011. Έτσι, ανέλαβε την σπουδαία διοργάνωση των Νεανικών και Εφηβικών Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων 2011, η οποία  θα γίνει για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στον φιλόξενο χώρο του ΚΥΒΕ, από 3 έως 9 Ιανουαρίου 2011 με συνδιοργανωτή τον Δήμο Περιστερίου.

Οι έμπειροι Περιστεριώτες παράγοντες ευελπιστούν σε μια ακόμη σπουδαία διοργάνωση και προσκαλούν τους Περιστεριώτες αλλά και άλλους φίλους του αθλήματος να έρθουν και να παρακολουθήσουν σπουδαίους αγώνες οι οποίοι θα μεταδίδονται και στους χώρους υποδοχής των αγώνων.

Ο σύλλογος θα ξεκινήσει τις δραστηριότητες του (προπονήσεις, αγώνες και γραμματεία) την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011. Τα μέλη του Δ.Σ της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου σας εύχονται ολόψυχα καλές γιορτές με υγεία, αγάπη ευτυχία και ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος!

 Posted by at 1:16 πμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.