Νοέ 242009
 

afissa_sxolikouΤην Κυριακή 29 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 5ο Σχολικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Περιστερίου.

Διοργανωτές είναι ο Δήμος Περιστερίου και ο σύλλογος μας Πνευματική Στέγη Περιστερίου και χορηγός της εκδήλωσης η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Κ.Υ.Β.Ε Περιστερίου, οδός Εθνάρχου Μακαρίου 1 και η ώρα προσέλευσης είναι στις 9:00 π.μ.

Οι νεαροί παίκτες θα χωριστούν σε 8 κατηγορίες (Νήπια, 6 τάξεις Δημοτικού, Γυμνάσια) και θα αγωνιστούν σε αγώνες γρήγορου σκακιού με Ελβετικό σύστημα 5 γύρων. Σε όλους τους παίκτες θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα, ενώ στους 3 πρώτους νικητές και στο 1κορίτσι θα απονεμηθούν κύπελλα. Τέλος οι διαγωνιζόμενοι θα διεκδικήσουν την απευθείας πρόκριση τους στην τελική φάση του Σχολικού Σκακιστικού Πρωταθλήματος Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την προκήρυξη εδώ

 Posted by at 12:27 μμ

  One Response to “5ο Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου”

  1. Eυχόμαστε καλή επιτυχία στις μαθήτριες και στους μαθητές που θα λάβουν μέρος στο Σχολικό πρωτάθλημα.Ευχήμας ειναι η συνδιοργάνωση στο μέλλον παρόμοιων εκδηλώσεων (Επιθυμία και του Δήμου Περιστερίου)οι οποίες αποτελούν έναν άλλο τρόπο δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τών νέων μας,που θα βοηθήσει στη συλλογικότητα,την ανάπτυξη της φαντασίας και τη συνθετικότητα στη σκέψη τους. ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.