Δεκ 102012
 

Πρωτάθλημα Παίδων

Η ομάδα παίδων κάτω των 16 ετών, συνεχίζοντας την λαμπρή παράδοση που έχει ο σύλλογος στην διοργάνωση αλλά και την αθρόα συγκομιδή διακρίσεων, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια πρόσθεσε άλλο ένα κρίκο στην αλυσίδα επιτυχιών του με την εύκολη κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων Αττικής 2012.

Στην τελική φάση (final-8) του θεσμού, οι νεαροί αθλητές των πρωταθλητών αποφασισμένοι, ενισχυμένοι με τα παιδιά από την Θεσσαλονίκη αλλά και πεισμωμένοι για την απίστευτη αδικία που υπέστησαν οι παμπαίδες του συλλόγου, έπαιξαν εκπληκτικό σκάκι, σάρωσαν τους αντιπάλους που βρήκαν μπροστά τους και κατέκτησαν με άνεση το τρόπαιο.

Πέτυχαν 3 διαδοχικές νίκες, με  Πειραϊκό 6-0 με Φυσιολάτρη 4 ½ -1½  και στον μεγάλο τελικό ισοπέδωσαν το Αιγάλεω με 5½-½ , πετυχαίνοντας 15 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα.

Πρωταθλητές είναι οι Γ. Σταθόπουλος 3/3, Γ. Παπαδόπουλος 2 ½/3, Ε. Ιωαννίδης 3/3, Ελ. Παπαθανασίου 2/3, Π. Λάσπας 2½/3, Π. Αδάμης 2/2 και Φ. Κόκκοτα 1/1.

Στην προκριμάτικη φάση συμμετείχαν και οι Δ. Καββάδας, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Σακκάς Β. Μπίτζας, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή της Ε. Κοκκοτα με 4/5.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά, όχι μόνο για την πρώτη θέση αλλά και για την σπουδαία εμφάνιση τους.

Πρωτάθλημα Παμπαίδων

Ένα εκπληκτικό γεγονός καταστρατήγησης κανονισμών, κατάφορης αδικίας και κακών συνολικά χειρισμών από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης έλαβε χώρα στο πρωτάθλημα παμπαίδων Αττικής 2012. Οι μικροί Περιστεριώτες παρά το γεγονός ότι σε αρκετά παιχνίδια, ενίσχυαν και την ομάδα των 16χρόνων πέτυχαν στην προκριματική φάση 3 νίκες σε 5 αγώνες, κατακτώντας την προνομιούχο 8η θέση της τελικής βαθμολογίας.

Η θέση αυτή οδηγούσε την τελική φάση που και με την ενίσχυση του πρωταθλητή Ευρώπης Ε. Ιωαννίδη η ομάδα μπορούσε ν φτάσει μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου

Κάποιοι όμως για τους δικούς τους προφανώς λόγους δεν το επιθυμούσαν και έτσι αναρτήθηκε λανθασμένη βαθμολογία με το φιλικό σωματείο του Παγκρατίου στην 1η οχτάδα και την ομάδα μας στην 9η θέση, αφού κακώς δεν αφαιρέθηκε ένας βαθμός από το Παγκράτι για την μη κάθοδο του στον αγώνα με την Ελευσίνα.

Η αλλοίωση της βαθμολογίας έγινε αντιληπτή και παρά τις αφόρητες πιέσεις μας και την ένσταση που υποβλήθηκε στους διοργανωτές, οι τελευταίοι προχώρησαν στην ολοκλήρωση της τελικής φάσης και στην απονομή κυπέλλων και μεταλλίων κατά εντελώς παράλογο τρόπο. Για το θέμα αυτό και πριν ο σύλλογος μας προχωρήσει περαιτέρω στα αρμόδια αθλητικά και διοικητικά όργανα περιμένουμε την άμεση δικαίωση μας, την επανάληψη της τελικής φάσης του θεσμού και τον άμεσο καταλογισμό ευθυνών, όπου αναλογεί.

 Posted by at 4:04 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.