Οκτ 192020
 

Μετά  την επιτυχημένη ολοκλήρωση του 1ου rapid για το Grand-Prix της ΠΣ Περιστερίου να δώσουμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με τα τουρνουά που θα γίνουν.

Το κάθε τουρνουά (1 ανά 15 μέρες) είναι αυτόνομο, με έπαθλα κύπελλο και μετάλλια, καθώς και χωριστό παράβολο. Μπορεί κάποιος να συμμετάσχει σε 1 σε 2 ή και σε όλα τα πρωταθλήματα, όπως το επιθυμεί. Για την τελική βαθμολογία του GP θα μετρήσουν τα τρία καλύτερα αποτελέσματα.

Σε περίπτωση ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ (σε όλα τα κριτήρια) οι παίκτες θα πάρουν τον ίδιο αριθμό πόντων για το Grand-Prix

Για κάθε συμμετοχή σε τουρνουά, οι αθλητές κερδίζουν αντίστοιχα και μια συμμετοχή για σκακιστικό δώρο έκπληξη από τη Novelty Mind Games.

Έτσι αν κάποιος παίξει σε 1 τουρνουά έχει μια συμμετοχή, αν παίξει σε 2 τουρνουά δύο συμμετοχές κ.ο.κ. Οι αθλητές θα μπαίνουν με βάση την τελική κατάταξη και θα έχουν τον συγκεκριμένο αύξων αριθμό για την κλήρωση. Για παράδειγμα αν αυτός που βγήκε πρώτος στο τουρνουά με τις 30 συμμετοχές μετά ξαναβγεί και στο επόμενο, θα έχει για την κλήρωση τους αριθμού1 και 31.

Η κλήρωση του δώρου θα γίνει είτε Online σε ώρα και μέρα που θα ανακοινωθεί, είτε με τη λήξη του 5ου τουρνουά rapid.

Αν θέλετε να δείτε την έως τώρα βαθμολογία του rapid και τους αριθμούς των κληρώσεων του κάθε συμμετέχοντα πατήστε εδώ

 Posted by at 6:32 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.