Σεπ 102020
 

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!
 
Τη Δευτέρα 7/9 άνοιξε το Εντευκτήριο της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου (ΠΣΠ) για να υποδεχτεί τους μαθητές – αθλητές της.
Μετά από μια δύσκολη χρονιά, όπου η Στέγη ήταν πρωτοπόρα στην τηλεκπαίδευση, (ξεκινήσαμε τα Online μαθήματα μια μέρα αφότου έκλεισαν τα σχολεία), είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε και τα μαθήματα στο εντευκτήριο μας, ενώ για όσους θέλουν θα υπάρχει και η δυνατότητα να παρακολουθούν μέσω ίντερνετ.
Τα δια ζώσης μαθήματα θα γίνουν σε πλήρη εναρμόνιση με το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ (διαβάστε εδώ) και τους νόμους του κράτους.
 
 
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και θα γίνονται καθημερινά (το πρόγραμμα για τους ήδη εγγεγραμμένους αθλητές θα παραμείνει ίδιο με την περσινή σκακιστική χρονιά 2019-2020, πριν την καραντίνα).
 
Εγγραφές-πληροφορίες για το πρόγραμμα των αρχάριων αθλητών στο τηλέφωνο 6972991799 – Aνέστης Μιχαηλίδης.
Το σκάκι ήταν μια από τις ελάχιστες δραστηριότητες που μπορούσαν να παρακολουθήσουν κανονικά τα παιδιά κατά τη διάρκεια της καραντίνας και με τα σύγχρονα μέσα και τις συνεργασίες του συλλόγου μας με μεγάλες διαδικτυακές πλατφόρμες τα μαθήματα συνεχίστηκαν κανονικά μέχρι και τον Ιούνιο.
Η καλή δουλειά του συλλόγου μας ανταμείφθηκε, καθώς είχαμε δύο πρωταθλητές Ελλάδος το 2020!
 
Πολλές σκακιστικές (και όχι μόνο) εκπλήξεις περιμένουν τους αθλητές μας τη νέα χρονιά 2020-2021.
 
    Π.Σ.Περιστερίου: Ο  Σκακιστικός Σύλλογος του Περιστερίου! 
    Π.Σ.Περιστερίου: Ο  Σκακιστικός Σύλλογος της Α΄ Εθνικής! 
    Π.Σ.Περιστερίου: Ο  Σκακιστικός Σύλλογος της καρδιάς όλων μας!
 Posted by at 12:33 πμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.