Μαρ 162020
 

Η Πνευματική Στέγη Περιστερίου σε πλήρη συμμόρφωση με της αποφάσεις των Υπουργείων Υγείας & Αθλητισμού αλλά και τις συστάσεις του Δήμου Περιστερίου, έχει σταματήσει τα μαθήματα αλλά και τα προγραμματισμένα τουρνουά της από την Τρίτη 10 Μαρτίου. 

Επειδή όμως το σκάκι είναι μια δραστηριότητα που μπορεί κάποιος να κάνει και από το σπίτι η Πνευματική Στέγη Περιστερίου χάρη στη μεγάλη τεχνογνωσία της προσφέρει για όσους θέλουν να περάσουν λίγη ώρα με ποιοτική ενασχόληση:

α) Μαθήματα μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας στα πλαίσια του εβδομαδιαίου προγράμματος που είχαμε

β) Δωρεάν τουρνουά σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα με ασφάλεια για τα παιδιά, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει κάποιος άγνωστος μαζί τους και με εποπτεία από τον προπονητή μας αλλά και όσους γονείς θέλουν να ελέγχουν τις επαφές και την πρόοδο τους. Για τους ενήλικες και πιο μεγάλους μαθητές θα γίνουν επίσης διαδικτυακά τουρνουά.

Για πληροφορίες σχετικά με τα μαθήματα και τα διαδικτυακά τουρνουά μας μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον προπονητή μας Ανέστη Μιχαηλίδη στο 6972991799 και στο anemih@gmail.com. 

 

 Posted by at 1:46 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.