Απρ 072015
 

B_ΔημοτικούΟι Πανελλήνιοι ατομικοί μαθητικοί αγώνες 2015 που έγιναν το διήμερο 5-6 Απριλίου 2015 στην Ερέτρια έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές-μαθητές του συλλόγου μας να ξεδιπλώσουν το σπουδαίο ταλέντο τους πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Οι μαθητές/τριες μας πρωταγωνίστησαν στις περισσότερες κατηγορίες κατακτώντας συνολικά 12 μετάλλια πράγμα που αποτυπώνει ανάγλυφα για μια ακόμη φορά τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στο φυτώριο του συλλόγου με πρωταγωνιστές τους προπονητές τους Χρ. Μπανίκα και Αν. Μιχαηλίδη.

Συγκεκριμένα στη κατηγορία των νηπίων η Καρτσιδήμα Σταυρούλα με 5,5/9 ήρθε 3ο κορίτσι.

Στην Α Δημοτικού ο Νικόλαος Σουχλέρης με 6/9 ήταν 12ος δίνοντας πολλές ελπίδες για το μέλλον.

Στην Β Δημοτικού ο ασυναγώνιστος Πέτρος Δημανούδης ήταν εντυπωσιακός κατακτώντας τη 1η θέση με το εκπληκτικό 8,5/9, ενώ στην ίδια κατηγορία η Αγγελική Καρτσιδήμα με 6/9 ήταν 2η.

Στην Δ Δημοτικού η Κατερίνα Καρτσιδήμα με 6/9 ήταν επίσης 2ο κορίτσι.

Στην Ε Δημοτικού ο Σταύρος Αμπελακιώτης με 7,5/9 ήρθε 2ος.

Στην Στ Δημοτικού ο Δημήτρης Κατωπόδης με 7,5/9 ήρθε 2ος και η Νάσια Χρυσογέλου με 5,5/9 ήρθε 1ο κορίτσι.

Στην Α Γυμνασιού ο Γιώργος Μήτσης με 7/9 κατατάγει  2ος ενώ στην ίδια κατηγορία η Χρυσούλα Μπαστιάνου με 5/9 ήταν 2ο κορίτσι. Εκεί η Αφροδίτη Σκιαδοπούλου με 4/9 ήταν 5ο κορίτσι.

Στην Γ Γυμνασίου η Φωτεινή Κόκκοτα με 5/9 ήταν 4ο κορίτσι.

Στην κατηγορία των Λυκείων ο Γιάννης Σταθόπουλος με 7,5/9 πρόσθεσε ακόμη ένα Πανελλήνιο τίτλο  στο πλούσιο ενεργητικό του με 2ο ύστερα από συγκλονιστική μάχη και ισοβαθμία τον Ανδρέα Κελίρη επίσης με βαθμολογία 7,5/9. Στην ίδια κατηγορία ο Γιώργος Παπαδόπουλος ήρθε 4ος με 6,5/9 και η Ελένη Κόκκοτα με 5,5/9 2ο κορίτσι.

Τέλος να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Παπαδόπουλος και η Ελένη Κόκκοτα συμμετείχαν στην Πρωταθλήτρια Ομάδα του Πρωταθλήματος Λυκείων και η Νάσια Χρυσογέλου συμμετείχε στην Πρωταθλήτρια Ομάδα Δημοτικών Σχολείων.

 Posted by at 5:17 μμ

  One Response to “Γαλαξίας μικρών αστέρων”

  1. Μπράβο σε όλα τα παιδιά, καλή συνέχεια

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.