Νοέ 272013
 

4779740685_925ef61f88_b

Στον πρώτο όμιλο του αναβαθμισμένου κυπέλλου Σπύρου Μπίκου συμμετέχει η Πνευματική Στέγη με μία ομάδα. Παρά το γεγονός ότι ταυτόχρονα διεξάγονται τα πρωταθλήματα Παίδων και Παμπαίδων Αττικής, η ομάδα μας έχει και μία ανταγωνιστική ομάδα στο Κύπελλο Σπύρος Μπίκος η οποία ισοβαθμεί στην πρώτη θέση μετά από 4 αγωνιστικές με το ΣΟ Χαλανδρίου και τον Ζήνωνα Γλυφάδας.

Στην πρώτη αγωνιστική αντιμετωπίσαμε τον ισχυρό ΣΟ Χαλανδρίου (ισοβαθμούμε στην πρώτη θέση) και το αποτέλεσμα έληξε ισόπαλο μετά από πολύωρη μάχη στην πρώτη σκακιέρα. Κομβική και η νίκη του Βασίλη Φράγκου σε 13 κινήσεις! Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Μιχαηλίδης – Κοτρότσος 1/2, Φινοκαλιώτης – Φράγκος 0 -1, Μπέλλος Ι. – Πασσάκος 1/2, Ζήβας – Γερόπαπας 1-0, Κατωπόδης – Δευτεραίος 0-1 και Πούπαλος – Μπέλλος 0-1.

Στην δεύτερη αγωνιστική η ομάδα μας συνέτριψε 0 -6 τον ΣΟ Ν. Φιλαδέλφειας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Σερετάκης – Σταθόπουλος 0-1, Παπαδόπουλος – Βαζελάκης 1-0, Λοβέδρος – Φράγκος 0-1, Μπέλλος Ι. – Παπαδημητρίου 1-0, Σερετάκη – Γερόπαπας 0-1 και Μπέλλος – Κέλλης 1-0.

Στην τρίτη αγωνιστική με αντίπαλο τους 3 Αστέρες, είχαμε πάλι μεγάλο σκορ, καθώς επικρατήσαμε με 5-1. Σημαντική η νίκη του Σταθόπουλου επί του Μιχόπουλου και η ισοπαλία του Βαγγέλη Μπέλλου με τον Λιαργκόβα . Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Σταθόπουλος – Μιχόπουλος 1-0, Μαννασάκης – Φράγκος 1/2, Μπέλλος Ι. – Καζανάκης 1-0, Κουρουρίνης – Γερόπαπας 0-1, Μπέλλος – Λιαργκόβας 1/2 και Κοασίδης – Μήτσης 0-1.

Τέλος στην τέταρτη αγωνιστική είχαμε πάλι μεγάλο σκορ (1-5) και νίκη επί του ΣΜΑΟ Καισαριανής αν και υπερτερούσε σε έλο στις 5 από τις 6 σκακιέρες! Σημαντικές οι νίκες του Α. Μιχαηλίδη και του Γιάννη Μπέλλου επί των Ν. Παναγόπουλο και Δ. Γαλανό αντίστοιχα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Παναγόπουλος – Μιχαηλίδης 0-1, Σταθόπουλος – Νικομάνης 1/2, Γαλανός – Ι. Μπέλλος 0-1, Καλέμης – Αναιρούσης 1/2, Εφεντάκης – Γερόπαπας 0-1 και Μπέλλος – Νικολαΐδης 1-0.

Για την 5η αγωνιστική αντιμετωπίζουμε εκτός  έδρας την ισχυρή ομάδα του Φυσιολάτρη.

 Posted by at 4:25 πμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.