Οκτ 152013
 

naziv1

Ολοκληρώθηκαν τα Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα Ευρώπης από 8 έως 18 ετών, τα οποία διεξήχθησαν στη Μπούντβα, στο Μαυροβούνιο το διάστημα 28 Σεπτεμβρίου με 9 Οκτωβρίου. Η Ελληνική αποστολή αποτελείτο από 17 αθλητές, από τους οποίους οι τέσσερις ανήκουν στο δυναμικό της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου. Συγκεκριμένα συμμετείχαν οι: Ιωαννίδης Ευγένιος, Χρυσόγελου Νάσια, Αβραμίδου Αναστασία και Παπαθανασίου Ελισάβετ. Η Ελληνική αποστολή αν και δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιο μετάλλιο, είχε πολύ θετική παρουσία με αρκετές θέσεις στην εικοσάδα. Σημαντική και η παρουσία του 13χρονου Νίκο Θεοδώρου ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία μέχρι 18 ετών και με 5,5/9 έκανε εξαιρετική απόδοση. 

Αναλυτικά οι παίκτες της Στέγης κατάφεραν να κατακτήσουν 3 θέσεις στην 20άδα με σημαντικότερη την 6η θέση του Ευγένιου Ιωαννίδη με 6 βαθμούς, ο οποίος με νίκη στην τελευταία αγωνιστική θα έπαιρνε μετάλλιο στην κατηγορία μέχρι 12 ετών. Η Αναστασία Αβραμίδου αν και έκανε μόλις μία ήττα(!) τερμάτισε με 6 βαθμούς στην 15 η θέση στην κατηγορία κοριτσιών μέχρι 14 ετών. Στην 16η θέση με 5,5 βαθμούς τερμάτισε και η Ελισάβετ Παπαθανασίου στην Κατηγορία μέχρι 16 ετών, ενώ η Νάσια Χρυσόγελου δεν έπαιξε όσο καλύτερα μπορούσε και με 3,5 βαθμούς κατέλαβε την 69η θέση στα κορίτσια μέχρι 12 ετών.

Περισσότερες πληροφορίες για τους Έλληνες παίκτες μπορείτε να βρείτε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για την διοργάνωση μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site των αγώνων εδώ

 Posted by at 1:23 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.