Ιούν 122013
 

IMG_4611Με 2 νίκες και 2 ήττες έκλεισαν την αγωνιστική τους χρονιά οι Νεανικές μας ομάδες. Η πρώτη ομάδα μας στο Πρωτάθλημα Παίδων δυστυχώς έχασε από τον ΦΟΝ. Ηρακλείου με 3-1 και περιορίστηκε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος σε ισοβαθμία με το 3ο ΑΣ Λαυρίου. Πάντως πρέπει να αναφέρουμε την ανεπάρκεια του πρωταθλήματος να έχει μόνο 5 αγώνες, καθώς ούτε η πρωταθλήτρια ομάδα του ΣΑΣ Κορωπίου, ούτε το τρίτο Λαύριο αγωνίστηκε με  την ομάδα μας ή με το ΦΟΝ Ηρακλείου.

Η δεύτερη ομάδα μας αν και κέρδισε εύκολα τον Αναξ Πετρούπολης με 4-0 περιορίστηκε επίσης στην τέταρτη θέση. Καλή παρουσία είχε και η τρίτη ομάδα μας, στην οποία αγωνίστηκαν πολλά αρχάρια παιδιά, η οποία κέρδισε  1-3 τον Πειραϊκό και κατέληξε στην 16η θέση.

Τέλος οι μικροί μας παίκτες στην ομάδα κάτω των 10 ετών, έχασαν από την πρώτη ομάδα του ΣΟ Περιστερίου και κατέληξαν στην 16η θέση του πρωταθλήματος

 Posted by at 8:50 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.