Μάι 292013
 

img_4410Ξεκίνησαν τα Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής, μετά τη διακοπή του Πάσχα. Οι ομάδες μας ξεκίνησαν δυναμικά αφού στον 3ο γύρο είχαμε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Στην κατηγορία παμπαίδων μέχρι 10 ετών η ομάδα μας έκανε 2-2 με την ισχυρή ομάδα του Φυσιολάτρη Νίκαιας. Ισοπαλία έκανε και η τρίτη μας ομάδα στον 2ο όμιλο των Παίδων με τη δεύτερη ομάδα του Ζήνωνα Γλυφάδας.

Νίκη μας χάρισε η πρώτη μας ομάδα με 4-0 ενάντια στον Ζήνωνα Γλυφάδας, με σημαντική τη νίκη του Δ. Κατωπόδη επί του Δρακουλάκου, ενώ και η δεύτερη ομάδα μας κέρδισε με 1-3 τον ΑΣΟ Πετρούπολης Δια.

Ο 4ος γύρος, αν και έδωσε προβάδισμα στην Α ομάδα Παίδων, για την κατάκτηση του τροπαίου μετά την νίκη τους επί του ΣΟ Αιγάλεω με 2.5 -1.5, δεν ήταν τόσο επιτυχημένος. Η δεύτερη ομάδα Παίδων έχασε από τη θεωρητικά αδύνατη ομάδα του ΦΟΝ Ηρακλείου και έχασε τις ελπίδες της για την πρώτη θέση, ενώ και η τρίτη ομάδα μας έχασε με 1-3 από την Αίγλη Παπάγου.

Τέλος και τα 10χρονα με πολύ αδύνατη σύνθεση (2 αθλητές 6 ετών, χωρίς προηγούμενη εμπειρία ομαδικών αγώνων), έχασαν με 3-1 από την Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας. Σημαντική όμως ήταν η νίκη του Βασίλη Απέργη στο ντεμπούτο του με την ομάδα.

Την Κυριακή 2 Ιουνίου, το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται .

 Posted by at 10:08 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.