Φεβ 042013
 

img_2065 Για ακόμα μια αγωνιστική η πρώτη ομάδα της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου δεν δυσκολεύτηκε να επιβληθεί στουςς αντιπάλους της, αφού κέρδισε με ευκολία τον ΕΣΣ Κορυδαλλού με 7-1. Στην πρώτη σκακιέρα είχαμε μία ενδιαφέρουσα παρτίδα μεταξύ του αρχηγού της Στέγης Α. Μιχαηλίδη και του Π. Χριστοδούλου, η οποία μετά από 5 ώρες έληξε ισόπαλη, ενώ στην δεύτερη σκακιέρα ο Γ. Σταθόπουλος με εντυπωσιακά τακτικά κέρδισε τον Ι. Κατσίρη. Στις υπόλοιπες σκακιέρες οι νίκες ήρθαν εύκολα με εξαίρεση την τελευταία στην οποία μετά από περιπλοκές είχαμε την ισοπαλία μεταξύ του Δ. Κατωπόδη και του Κλήτσα Ε.

Η δεύτερη ομάδα μας στο ντέρμπι με τον Αργοναύτη κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία. Να επισημάνουμε ότι ο Αργοναύτης Κορινθίας αλωνίζετε εκτός συναγωνισμού στο πρωτάθλημα και έχει αρκετά ισχυρή ομάδα. Ήταν η πρώτη αγωνιστική στην οποία οι αντίπαλοι μας υπερτερούσαν σε αξιολόγηση σε όλες τις σκακιέρες, εκτός της τελευταίας. Σημαντικά αποτελέσματα οι ισοπαλίες του Π. Αδάμη με τον Ν. Ζορμπά και η ισοπαλία της Ε. Κόκκοτα με τον Χ. Ανθόπουλο στο τέλος, αλλά σίγουρα το αποτέλεσμα που έδωσε στην ομάδα μας τον βαθμό της ισοπαλίας, ήταν η νίκη του νεαρού Δ. Καββαδά επί της πρωταθλήτριας Ελλάδος Κ14 Ρ. Σαλαχίδη.

Η τρίτη μας ομάδα είχε δύσκολο έργο απέναντι στην δεύτερη ομάδα της Άνοιξης και έχασε με 4,5-1. Δυστυχώς αγωνιστήκαμε με μία σκακιέρα λιγότερη ( για αυτό και η αφαίρεση του μισού βαθμού, ο πραγματικό σκορ είναι 4,5-1,5) αφού ο Α. Λάσπας δεν μπόρεσε να κατέβει στους αγώνες λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Α/ΑΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΕΣΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
1ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Α.1/2ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Π.
2ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Γ.1-0ΚΑΤΣΙΡΗΣ Ι.
3ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Γ.1-0ΝΟΥΤΣΟΣ Σ.
4ΜΠΕΛΛΟΣ Γ.1-0ΧΑΛΔΑΙΑΚΗΣ Β.
5ΓΕΡΟΠΑΠΑΣ Π.1-0ΙΑΤΡΟΣ Α.
6ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ Ι.1-0ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ Ε.
7ΜΠΕΛΛΟΣ Ε.1-0ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ Ι.
8ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ Δ.1/2ΚΛΗΤΣΑΣ Ε. - Σ.
7-1
Α/ΑΣΑΚ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Β
1ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Π.1-0ΛΑΣΠΑΣ Π.
2ΖΟΡΜΠΑΣ Ν.1/2ΑΔΑΜΗΣ Π.
3ΣΑΛΑΧΙΔΗ Ρ.0-1ΚΑΒΒΑΔΑΣ Δ.
4ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ Χ.1/2ΚΟΚΚΟΤΑ Ε.
5ΚΟΚΚΟΤΑ Φ.1-0ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΥ Ν.
6ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ Γ.0-1ΜΗΤΣΗΣ Γ.
3-3
Α/ΑΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΒΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Γ
1ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ Γ.1-0ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.
2ΧΟΥΧΟΥΛΗΣ Μ.+-ΛΑΣΠΑΣ Α.
3ΣΙΔΕΡΗΣ Σ.1-0ΣΑΚΚΑΣ Κ.
4ΧΟΥΧΟΥΛΗΣ Γ.0-1ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Α.
5ΒΛΑΧΟΥ Μ.1-0ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ Ν.
6ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ Σ.1/2ΑΠΕΡΓΗΣ Ι.
4,5-1

 Posted by at 2:54 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.