Φεβ 142018
 

To Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2018, στην κατάμεστη αίθουσα του εντευκτηρίου της ΠΣΠ (περισσότερα από 200 άτομα!) και σε εγκάρδιο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση Κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΠΣΠ, με πολλούς φίλους της ΠΣΠ που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: από το Δήμο Περιστερίου: ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Παχατουρίδης Α., η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ Τσιώτα Μ., ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Θεοδωράκος Α., ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Λύκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λώλος Β., ο πρόεδρος της ΔΕΠΑΔΠ κ. Καλιάφας Α., οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κκ Τσερούλα Κ., Αϊβάτογλου Α., Κυρίτσης Η., Κορόγιαννη Ξ., Πλέστης Α., η Πρόεδρος της 2 ης κοινότητας κ. Καρυώτου Δ., η κοινοτική σύμβουλος της 3 ης κοινότητας κ. Λάσκαρη Ρ. κ.α…. από το σκακιστικό χώρο: ο Γ. Γρ. της ΕΣΟ και Πρόεδρος της ΕΣΣΝΑ κ. Γκορίτσας Χ., ο Πρόεδρος του Φυσιολάτρη και Αντιπρόεδρος της ΕΣΣΝΑ κ. Λιβέριος Αγγελάκης, η Έφορος Αγώνων της ΕΣΣΝΑ Έφη Ανδρικοπούλου, ο Πρόεδρος του Σκακιστικού Κύκλου Ιλίου κ. Βαρβαδούκας, ο τέως Πρόεδρος του σκακιστικού συλλόγου της Φιλαδέλφειας κ. Βαζελάκης Ο. επίσης: o πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Περιστερίου του Ερυθρού Σταυρού κ. Εγγλέζος Σ. και η Αντιπρόεδρος κ. Δαγλαρτζή Σ., ο πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας ROYAL κ. Κοτσιόπουλος Α., η κ. Κρητικοπούλου Ν. Πρόεδρος του φορέα Let me Free   Η βασιλόπιτα ευλογήθηκε από τον Αρχιμανδρίτη του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Περιστερίου, πατέρα Γεράσιμο.

Ακολούθησε ομιλία της προέδρου της Π.Σ.Π. κ. Ευαγγελίου Μαρίας που ευχήθηκε στους σκακιστές και σε όλους τους παραβρισκόμενους για τη νέα χρονιά. Αναφέρθηκε στην πλούσια δράση του συλλόγου στα σκακιστικά δρώμενα με τις διοργανώσεις τουρνουά, τα σεμινάρια που διοργανώθηκαν και τις διαλέξεις κορυφαίων GM στο σύλλογο. Τέλος ανακοίνωσε επίσημα ότι η ΠΣΠ θα συνδιοργανώσει φέτος με την ΕΣΟ τα Πανελλήνια  Πρωταθλήματα Μαθητικού Σκακιού υπό την αιγίδα του Δήμου Περιστερίου. Ακολούθως, παρέδωσε στον Δήμαρχο κ. Παχατουρίδη Α. και στους ανθρώπους που επιμελούνται τα Κέντρα Μελέτης του Δήμου: Αντιδήμαρχο Παιδείας Θεοδωράκο Α., και τους Δημοτικούς Σύμβουλους κκ Τσερούλα Κ. και Καλιάφα Α. ως δώρο για το Κέντρο Μελέτης που λειτουργεί στην Ξυλοτεχνία έναν πίνακα που φιλοτέχνησε το τμήμα ζωγραφικής του συλλόγου. Χαιρετισμό, ευχές για το Νέο έτος και επιτυχίες στους σκακιστές μας και στο σύλλογο απεύθυνε ο Δήμαρχος, οι εκπρόσωποι του Δήμου και οι επίσημοι καλεσμένοι που παραβρέθηκαν, οι οποίοι στηρίζουν πάντα τις δράσεις της ΠΣΠ. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλητές του συλλόγου της ΠΣΠ για τις επιδόσεις τους σε ατομικούς και ομαδικούς αγώνες που έλαβαν μέρος κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους και τέλος δωρίθηκαν σε όλους τους σκακιστές λογοτεχνικά βιβλία.

 

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 Posted by at 1:12 πμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.