Σεπ 182017
 

Δυναμικά ξεκινάει και τη νέα σχολική χρονιά η ΠΣ Περιστερίου με 3 μεγάλες σκακιστικές εκδηλώσεις μέσα στον Σεπτέμβρη. 

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί τουρνουά γρήγορου χρόνου (rapid για παιδιά) στο εντευκτήριο της ΠΣ Περιστερίου. Πληροφορίες μπορείτε να δείτε στην προκήρυξη πατώντας εδώ.

 

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις 18:00 θα διεξαχθεί το καθιερωμένο πλέον Φιλανθρωπικό μπλιτζ σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Οι αγώνες θα είναι γρήγορου χρόνου (5 λεπτά και προσθήκη 3 δευτερολέπτων/ανά κίνηση). Αντί παραβόλου για τη συμμετοχή σας παρακαλούμε να προσφέρετε στο χώρο της διοργάνωσης είδη για το κοινωνικό παντοπωλείο του δήμου όπως: ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, κονσέρβες, λάδι και χαρτικά (χαρτιά υγείας, πάνες κτλ). Επιπλέον πληροφορίες για το Κοινωνικό παντοπωλείο μπορείτε να δείτε εδώ. Μπορείτε να δείτε την προκήρυξη των αγώνων εδώ.

Τέλος το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου στις 18:30 ξεκινάει το εβδομαδιαίο τουρνουά της ΠΣ Περιστερίου για αθλητές όλων των ηλικιών και κατηγοριών. Μπορείτε να δείτε την προκήρυξη των αγώνων πατώντας εδώ.

 Posted by at 12:50 πμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.