Νοέ 102016
 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο rapid ΕΣΣΝΑ που διοργάνωσε η ΠΣ Περιστερίου, την Κυριακή 6 Νοεμβρίου. Συμμετείχαν  47 αθλητές σε τρεις κατηγορίες, κάτω των 8, κάτω των 10 και κάτω των 12.

Στην κατηγορία κάτω των 8 συμμετείχαν 19 παιδιά με πρώτο τον Τσαβδάρα Δημήτρη με 4,5/5. Ακολούθησε τριπλή ισοβαθμία με 4 βαθμούς σε 5 αγώνες και με τη σειρά μετά την άρση των κριτηρίων ισοβαθμίας να είναι:
Μοσχοβάκης Δημήτρης, Ταμπάκης Βασίλης και Λιάπης Κωνσταντίνος. Μπορείτε να δείτε τη συνολική βαθμολογία πατώντας εδώ

Στην πολυπληθέστερη κατηγορία των κάτω των 10, συμμετείχαν 20 παιδιά με νικητή Παπαουλάκη Ισίδωρο, ο οποίος δεν είχε απώλεια βαθμού και έκανε 5 στα 5! Ακολούθησαν με 4 στα 5 οι Μιναδάκης Ανδρέας και Κυπαρίσσης Μιχάλης.

Τέλος στο κάτω των 12 αγωνίστηκαν 8 παιδιά με πρώτο τον Τζαβάρα Σπύρο με 4,5/5. Ακολούθησαν με 3,5/5 ο Γιαννάκουρας Γιάννης και ο Καραγιώργος Νικόλας.

Το επόμενο rapid ΕΣΣΝΑ της ΠΣ Περιστερίου θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και ήδη υπάρχουν οι πρώτες συμμετοχές. Επίσης ταυτόχρονα θα διεξαχθεί rapid για αθλητές κάτω των 16 ετών.

 

 Posted by at 2:43 πμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.