Μαρ 222016
 

DSC_0024_(640x426)Το Σάββατο 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το 10ο Σχολικό Πρωτάθλημα Περιστερίου στο 4ο Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου σε συνδιοργάνωση της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου, του Δήμου Περιστερίου και του 4ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου.

Περίπου 170 Περιστεριωτόπουλα ήρθαν στο 4ο Δημοτικό σχολείο Περιστερίου για να αγωνιστούν στα άσπρα και μαύρα τετράγωνα.

Οι αγώνες ξεκίνησαν χωρίς καθυστέρηση, στις 5.30 μ.μ. με την έναρξη των αγώνων από την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος- Πολιτισμού κα Τσιώτα Μαίρη και τον Επικεφαλής Διαιτητή Ανέστη Μιχαηλίδη να εξηγεί το σύστημα των αγώνων και τις διαδικασίες που θα ακολουθούσαν.

Σε τέσσερις υπέροχα διαμορφωμένες αίθουσες απο τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού DSC_0035_(640x426)σχολείου Περιστερίου, οι μαθητές/μαθήτριες αγωνίστηκαν σε χωριστούς ομίλους ανά τάξη.

Για ακόμη μια χρονιά, οι περισσότερες συμμετοχές σε συλλογικό επίπεδο, ήταν από τη διοργανώτρια ΠΣ Περιστερίου, ενώ σε σχολικό επίπεδο οι περισσότερες συμμετοχές ήταν από το 4ο δημοτικό σχολείο Περιστερίου και στην κατηγορία των νηπίων από το συστεγαζόμενο νηπιαγωγείο (44ο)!

Στο κατάμεστο, από γονείς και μαθητές, αμφιθέατρο, έγιναν οι απονομές και μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης η Αντιδήμαρχος Μαίρη Τσιώτα, ο Αντιδήμαρχος Αναστάσιος Θεοδωράκος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καλλιάφας Αναστάσιος και Κυρίτσης Ηλίας, η Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σπανογιάννη Ελένη, τα μέλη του συμβουλίου της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου, η Γενικής Γραμματέας Έφη Σαλταμάρα, ο Αντιπρόεδρος Γρηγόρης Γαλάνης, η Ταμίας Μαρία Ευαγγελίου και ο Γιώργος Βαριαδάκης καθώς και  τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Κοντομήτρος Βαγγέλης, Κουμαντζέλη Φωτεινή, Γεροντοπούλου Δόμνα, Ρίζου Ελένη και Σπυράτου Μαρία.

Σε όσες κατηγορίες υπήρχαν ισοβαθμίες, βραβεύθηκαν όλα τα παιδιά, ενώ θα σταλεί ηλεκτρονικά σε όσους συμμετείχαν αναμνηστικό δίπλωμα για το οποίο θα επιμεληθεί η κυρία Γιούλη Μαραγκουδάκη.

Να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς της διοργάνωσης, ΚalemisBros, Total Look και τον χορηγό Επικοινωνίας, το κανάλι Ε, ενώ σημαντικό μερίδιο για την άριστη διεξαγωγή των αγώνων είχαν και οι εθελοντές διαιτητές: Μιχαηλίδης Αναστάσιος, Δευτεραίος Παύλος, Ρήγα Νίκη, Παγκαλή Μαριάννα, Σταυροπούλου Κατερίνα, Σουχλέρης Κωνσταντίνος, Παπαλίτσα Κυριακή, Στελλάτου Ευαγγελία, Κοτσερώνη Ελευθερία, Νοδάρας Δημήτρης, Πάσσος Νίκος και Κεμαλάι Βασιλική, ο υπεύθυνος για την προώθηση της διοργάνωσης Μαντάς Μιχάλης και όλοι οι γονείς του 4ου Δημοτικού Σχολείου που βοήθησαν στη γραμματεία, στην αίθουσα και στις απονομές.

Οι νικητές ανά τάξη είναι:

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ

Λίτινας Κωνσταντίνος 1ος – 1ος χωρίς δελτίο

Παράσχη Φωτεινή 2η – 1ο κορίτσι

Ποσοτίδης Παναγιώτης 3ος

 

Α’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Τσουρέκας Μιχαήλ 1ος

Μουρελάτος Γεώργιος 2ος

Μαλεσίου Μαρία-Ιουλία 3η – 1ο Κορίτσι

Σταματόπουλος Δημήτριος 1ος χωρίς δελτίο

 

Β’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Λούπου Νικόλας 1ος

Δαφερέρας Αντώνης-Αρσένιος 2ος

Χιονίδης Γεώργιος 3ος – 1ος χωρίς δελτίο

Αλεξανδρή Καλλιόπη 1ο κορίτσι

 

Γ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Τσουρέκας Κυριάκος 1ος

Γεράγγελος Ευστράτιος 2ος – 1ος χωρίς δελτίο

Παπαροδόπουλος Παναγιώτης 3ος

Μοτσάκου Δήμητρα 1ο κορίτσι

 

Δ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Φράγκος Βασίλης 1ος

Κωτσιόπουλος Παναγιώτης 2ος

Λυράκης Μανώλης 3ος

Ζαχαράκης Αθανάσιος 1ος χωρίς δελτίο

Κανελλοπούλου Ιουστίνη 1ο κορίτσι

 

Ε’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Σταματόπουλος Αλέξανδρος 1ος

Σγαρδάς Αντώνιος 2ος

Μοτσάκου Βαρβάρα 3η – 1ο κορίτσι- 1η χωρίς δελτίο

 

ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Λαδιέλης Ανδρέας 1ος

Βούρος Εμμανουήλ 2ος

Παπαδόπουλος Αδάμ 3ος

Τσιάτης Αναστάσιος 1ος χωρίς δελτίο

Σπύρου Φιγαλία 1ο κορίτσι

 

Α’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Κοντοπανάγος Παναγιώτης 1ος

Χατζηδάκης Νικόλαος 2ος

Χατζηπαυλής Δημήτρης 3ος

Μάνος Άγγελος 1ος χωρίς δελτίο

Φράγκου Ευαγγελία 1ο κορίτσι

 

Β’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Απέργης Ιωσήφ 1ος

Πολυπαθέλης Παναγιώτης 2ος

Μπίτζας Βασίλης 3ος

Καλογερή Νεφέλη 1ο κορίτσι

 

Γ’ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Λαζαρίδης Παύλος 1ος

Καραμανλής Δημήτριος 2ος

Μοτσάκου Ευγενία 3η – 1ο κορίτσι

Παπαχρήστου Γιάννης 1ος χωρίς δελτίο

 

Οι προκρίσεις στους Τελικούς Μαθητικούς Αγώνες της Αττικής (9/4/2016 Ελληνογερμανική Αγωγή) έχουν ανακοινωθεί στο site της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Αττικής και μπορείτε να τις δείτε εδώ.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες για την συμμετοχή τους.

 Posted by at 1:22 πμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.