Φεβ 172015
 

DSC_0002Την Τρίτη 27 Ιανουαρίου μια υπέροχη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο μας. Η Π.Σ.Περιστερίου είχε τη χαρά να φιλοξενήσει μαθητές του Μαυρογένειου επαγγελματικού Λυκείου Σάμου. Η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του προγράμματος «Σκακιστική Λέσχη Μιχαήλ Τάλ» που υλοποιείται στο Σχολείο τους ,η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία , όσο και η Π.Σ.Περιστερίου, βοήθησαν ώστε αυτή η συνάντηση να πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία! Η ομάδα μαθητών του σχολείου είχε την ευκαιρία να παίξει blind με τον προπονητή του συλλόγου Ανέστη Μιχαηλίδη και να συζητήσουν μαζί του για τα μυστικά αυτού του μαγικού αθλήματος.

Η παρουσία του πρωταθλητή Ελλάδος και παίκτη του συλλόγου κ. Χριστόδουλου Μπανίκα , ο οποίος με μεγάλη χαρά και προθυμία έπαιξε και κουβέντιασε με τους μαθητές, ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη γι’ αυτούς. Τέλος ελπίζουμε ότι η πρώτη αυτή γνωριμία παιδιών με το σκάκι και την Πρωταθλήτρια ομάδα της Ελλάδας να μην είναι και η τελευταία. Το φιλόξενο εντευκτήριο

του συλλόγου είναι ανοιχτό για όλα τα παιδιά από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το Δ.Σ. της Π.Σ. Περιστερίου εύχεται καλή σταδιοδρομία στους μαθητές του Μαυρογένειου Λυκείου Σάμου.

 Posted by at 11:11 μμ

  One Response to “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΥΡΟΓΕΝΕΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ΣΤΗ Π.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ”

  1. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, για την υπέροχη σκακιστική φιλοξενία! Ευχόμαστε να συνεχίσετε το σπουδαίο έργο σας!

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.