Ιαν 272015
 

DSC_0027Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στο εντευκτήριο της Π.Σ. Περιστερίου.

Το γεγονός τίμησαν με τη παρουσία τους πάνω από διακόσια άτομα ανάμεσά τους γονείς, αθλητές, φίλοι του συλλόγου καθώς και η Δημοτική Αρχή της πόλης με επικεφαλής τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κος  Μπέλλος Αντώνης αφού  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Περιστερίου για την συνεισφορά και τη γενικότερη συνεργασία του Δήμου κατά την διάρκεια όλης της προηγούμενης χρονιάς, που είχαν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία των ανακαινισμένων και υπερσύγχρονων σκακιστικών εγκαταστάσεων υποσχέθηκε τη συνέχιση της προσπάθειας για την διατήρηση του συλλόγου σε υψηλό αγωνιστικό και οργανωτικό επίπεδο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Περιστερίου κος Ανδρέας Παχατουρίδης,η κα Τσιώτα Μαίρη αντιδήμαρχος περιβάλλοντος και πολιτισμού, ο κος Ποθητός Κωνσταντίνος αντιδήμαρχος καθημερινότητας, ο κος Μαργανέλης Χρήστος και ο ο κος Μπούσουλας Στέλιος δημοτικοί σύμβουλοι Λαïκής Συσπείρωσης, η κα Αθηνά Δρέττα υποψήφια βουλευτής, ο κος Βουράκης Άγγελος  πρώην Νομαρχιακός σύμβουλος, ο κος Λυμπερόπουλος εκδότης της εφημερίδας «Αναγγέννηση», και οι δημοσιογράφοι κος Γκίκας Σωτήρης της εφημερίδας «Πρώτη» ,και η κα Αντωνάτου Χριστίνα της εφημερίδας «Ελεύθερος Διάλογος».

Οι βραβεύσεις ήταν πολλές και κορυφαίες! Η Π.Σ. Περιστερίου πρωτοστάτησε στο σκακιστικό στερέωμα για άλλη μια χρονιά κατακτώντας τόσο το 42ο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α Εθνικής Κατηγορίας για το 2014 όσο και το 32ο Πανελλήνιο Ομαδικό Κύπελλο συμπληρώνοντας τέσσερις κατακτήσεις σε κάθε θεσμό.

Όμως οι επιτυχίες δεν σταματούν εκεί!!! Οι βραβεύσεις συνεχίζονται με τους εφήβους οι οποίοι κατέκτησαν το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων 2014 στο Βραχάτι Κορινθίας. Επίσης κατέκτησαν τα Ομαδικά Πρωταθλήματα  Αττικής κάτω των 16 και κάτω των 12 των οποίων η τελική φάση έλαβε μέρος στο σύλλογο μας.

Δεν θα μπορούσαν να παραληφθούν οι ατομικές διακρίσεις των αθλητών μας Παπαδόπουλου Γιώργου (Πρωταθλητής Ελλάδος κάτω των 18), και Κόκκοτα Φωτεινή (3τη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάτω των 18) που έγιναν πρόσφατα στη Καβάλα. Επίσης οι μικροί Δημήτρης Κατωπόδης και Αθανασία Χρσόγελου πρώτευσαν το καλοκαίρι στα πρωταθλήματα κάτω των 12 και ο Σταύρος Αμπελακιώτης ήταν 2ος στην κατηγορία κάτω των 10.

Ιδιαίτερη μνεία πραγματοποίησε ο Πρόεδρος κος Μπέλλος Α. στην αθλήτρια της Π.Σ.Περιστερίου  Αβραμίδου Αναστασίας για την σπουδαία και ανεπανάληπτη πορεία της στο σκακιστικό χώρο με αποκορύφωμα την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Πρωτάθλημα Ευρώπης κάτω των 14!!!

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα χαρούμενο και εορταστικό κλίμα έγινε το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας χαρίζοντας στους τυχερούς μοναδικά έργα τέχνης της χαράκτριας κας Παπαδημητρίου Μαρίας η οποία παραβρέθηκε στην τελετή, καθώς και βιβλία του Πρωταθλητή Ελλάδος κου Κοτρωνιά Βάσιλη.

Κάνοντας αναδρομή στο προηγούμενο έτος όλοι ήταν ικανοποιημένοι από την πορεία και τις χρυσές επιτυχίες των αθλητών μας. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με πλούσιο μπουφέ που είχε ετοιμάσει ο σύλλογος μέσα σε ένα όμορφο και εορταστικό κλίμα.

 

 Posted by at 10:26 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.