Ιαν 202015
 

aagardΟ γνωστός συγγραφέας Jacob Aagaard θα πραγματοποιήσει ένα 3-ήμερο προπονητικό camp στο οποίο μέσα σε 15 ώρες θα εισάγει τους φιλόδοξους Έλληνες σκακιστές στο δικό του σύστημα προπόνησης το οποίο έχει χρησιμοποιήσει σε μια πλειάδα δυνατών και πολύ γνωστών ονομάτων που συνεργάζονται μαζί του, ακόμα και σε διεκδικητές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Ο GM Aagaard, πρωταθλητής Μεγάλης Βρετανίας τo 2007 και Σκωτίας το 2012, είναι ένας από τους 2 ιδιοκτήτες του εκδοτικού οίκου Quality Chess, έχει βραβευτεί με όλα τα βραβεία που μπορεί να κερδίσει ένας συγγραφέας σκακιστικών βιβλίων και κατέχει τον τίτλο του Senior Fide Trainer από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκακιού. Η σειρά βιβλίων του, «Grandmaster Preparation» έχει λάβει τιμητικότατες κριτικές παγκοσμίως και θα ολοκληρωθεί τον επόμενο χρόνο με το τελευταίο του βιβλίο «Thinking Inside the Box».

Οι Έλληνες παίχτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν από πρώτο χέρι τις βασικές αρχές πίσω από αυτή τη δουλειά που δεν έχει σκοπό να «χαϊδέψει» τα αυτιά των σκακιστών και να παρουσιάσει το παιχνίδι σαν κάτι το οποίο η εμπειρία μας έχει αποδείξει ότι ΔΕΝ είναι. Δηλαδή, ούτε ένα εύκολο παιχνίδι στο οποίο μπορεί κάποιος να διαπρέψει ακολουθώντας μια εύπεπτη ακολουθία κανόνων, αλλά ούτε και κάτι χαοτικό στο οποίο οι βασικές αρχές και κανόνες έχουν πολύ μικρή αξία.

Οι θέσεις του προπονητικού camp είναι  εξαιρετικά περιορισμένες και όλοι οι συμμετέχοντες είναι δυναμικότητας άνω του 2200 έλο, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και μερικοί από τους πιο ανερχόμενους Έλληνες σκακιστές.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 13, 14 και 15 Φεβρουαρίου, στο εντευκτήριο της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου, Δημοσθένους 12, Περιστέρι 12132. Οι παρακάτω ώρες είναι ενδεικτικές και μπορεί να αλλάξουν μετά από συνεννόηση των συμμετεχόντων:

Παρασκευή 13/2/2015 – 16:00 με 21:00

Σάββατο 14/2/2015 – 13:00 με 18:00

Κυριακή 15/2/2015 – 10:00 με 15:00

Για περισσότερες πληροφορίες-λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Νίκο Ντίρλη στο email : ntirlis@yahoo.gr

 Posted by at 11:52 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.