Νοέ 202014
 

DSC_0001Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το σεμινάριο που διοργάνωσε η Πνευματική Στέγη Περιστερίου σε συνεργασία με τη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ. Αθήνας και την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία.

Το σεμινάριο διήρκησε 18 ώρες, πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο της Π.Σ. Περιστερίου και παρακολούθησαν 50 δάσκαλοι της περιοχής που είναι πρόθυμοι να αναπτύξουν το σκάκι στα πλαίσια της ευέλικτης  ζώνης σύμφωνα με την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας.

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν ο πρόεδρος της Π.Σ. Περιστερίου κος  Αντώνης Μπέλλος,  η εκπαιδευτικός  μέλος του Δ.Σ. της Π.Σ.Περιστερίου Μαρία Ευαγγελίου, ο εκπαιδευτικός μέλος του Δ.Σ. της Π.Σ. Περιστερίου Γεώργιος Βαριαδάκης , ο σκακιστής προπονητής της Ακαδημίας του συλλόγου Ανέστης Μιχαηλίδης, ο πρωταθλητής-προπονητής  GM Χριστόδουλος Μπανίκας και η εκαπιδευτικός και Υπεύθυνη Πολ. Θεμάτων Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας Μαγαλιού Μαρία.  Οι διοργανωτές αποφάσισαν την επανάληψη του σεμιναρίου σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού υπάρχει  προθυμία και από άλλους εκπαιδευτικούς της περιοχής.

 

 Posted by at 12:07 πμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.