Μαρ 282014
 

ippΟ κορυφαίος Ελληνικός σύλλογος τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, η Πνευματική Στέγη Περιστερίου είναι έτοιμη να παρουσιάσει και να χρησιμοποιήσει τον νέο διευρυμένο και ανακατασκευασμένο χώρο της.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο εντευκτήριο, μια μοναδική και ευρύχωρη σκακιστική σάλα 250 τμ, αντάξια της ιστορίας και της προσφοράς του συλλόγου στην Περιστεριώτικη νεολαία και στο Ελληνικό σκάκι.

Η άριστη συνεργασία των διοικούντων του συλλόγου με την Δημοτική αρχή και η αναγνώριση από την τελευταία της σημαντικής προσφοράς του συλλόγου έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πρόκειται για Δημοτικό χώρο στην Δημοσθένους 12, έναντι Ξυλοτεχνίας στο Μπουρνάζι, που ανακατασκευάστηκε και παραχωρείται στην Π.Σ. Περιστερίου για τις ανάγκες της, αλλά και την προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης της.

ipp

 

Ο νέος χώρος ήταν απαραίτητος, τόσο για της αυξημένες ανάγκες του κορυφαίου συλλόγου όσο και για της μελλοντικής προοπτικής του. Παράλληλα, επειδή βρίσκεται σε εξαιρετικά κεντρικό σημείο του Περιστερίου και με άμεση προσβασιμότητα είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει σκακιστικό κέντρο, όχι μόνο του Περιστερίου, αλλά και ολόκληρης της Αττικής, δημιουργώντας έτσι νέες δυναμικές ανάπτυξης του Αττικού σκακιού.

Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 3 Μαΐου 2014 και θα είναι μία λαμπρή γιορτή της σύγχρονης πόλης του Περιστερίου αλλά και του Αττικού σκακιού.

Ο σύλλογος είναι αποφασισμένος να αξιοποιήσει τον ιδανικό αυτό χώρο κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο δημιουργώντας μια σύγχρονη σκακιστική ακαδημία, διοργανώνοντας σημαντικά τουρνουά και κάνοντας το χώρο μια πραγματική κυψέλη που θα μαζεύει τα παιδιά του Περιστερίου και της ευρύτερης περιοχής της πρωτεύουσας για μυηθούν και απολαύσουν το όμορφο παιχνίδι του σκακιού.

 Posted by at 11:01 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.