Ιούν 022012
 

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα ο Α.Σ. Παπάγου κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανελλήνιου Γ. Σ. και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Αττικής με 2,5 – 1,5. Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν: Παναγιωτακόπουλος – Δούνης 1/2, Σκαλκώτας – Παπασημακόπουλος Α 1-0, Καλοσκάμπης – Ευθυμιάτος 1-0 και Δήμπας – Ζενέλης 0-1.
Στο άλλο ματς η Πνευματική Στέγη Περιστερίου δε δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Σ. Ο. Παγκρατίου με 3,5 – 0,5. Αναλυτικά είχαμε: Μπανίκας – Κοκόλιας 1-0, Γερογιάννης – Παπαϊωάννου 0-1, Χαλκιάς – Βαλντέν 1-0 και στο… οικογενειακό ντέρμπι Τζερμιαδιανός Αγγ. – Τζερμιαδιανός Ανδ. 1/2.
Αύριο στις 11:00 π.μ. έχουμε την διεξαγωγή του μικρού τελικού μεταξύ του Σ. Ο. Παγκρατιού και του Πανελλήνιου Γ. Σ. καθώς και τον μεγάλο τελικό με τον Α. Σ. Παπάγου να αντιμετωπίζει την Πνευματική Στέγη Περιστερίου. Οι αγώνες θα μεταδοθούν ζωντανά στο peristerichess.gr

 Posted by at 6:17 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.