Μαρ 092012
 

Στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας, σε μια διοργάνωση που οι πρωταθλητές είχαν τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις, για το 2012 κατάφεραν να διακριθούν και πάλι καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση, αν και στηρίχτηκαν κυρίως στα μικρά παιδιά της ομάδας.

Παρόλα αυτά όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και πάλεψαν μέχρι την τελευταία στιγμή για την κατάκτηση και του φετινού κυπέλλου.

Οι Περιστεριώτες συγκέντρωσαν 14 βαθμούς, πετυχαίνοντας πέντε νίκες και δύο ήττες και τερμάτισαν με μόλις ένα βαθμό πίσω από το Φυσιολάτρη και τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά, νίκησαν τον Σ.Ο. Κορυδαλλού 7 – 1, τον Σ.Ο. Περιστερίου 8 – 0, τον Σ.Ο. Καλλιθέας 6 – 2, τον Πανιώνιο 4.5 – 3.5 και το Ζήνωνα Γλυφάδας 6 – 2. Ενώ ηττήθηκαν από το Φυσιολάτρη 6 – 2 και στον τελευταίο κρίσιμο αγώνα από τον Σ.Ο. Ικαρίας με 5 – 3, σε μια αναμέτρηση στην οποία οι «νησιώτες» χρησιμοποίησαν μια πολύ ισχυρή αμιγώς ανδρική ομάδα (!) και στέρησαν από τους Περιστεριώτες την πρώτη θέση.

Χρησιμοποιήθηκαν οι παρακάτω 14 παίκτες – Σταθόπουλος Γ. (5.5/7), Παπαδόπουλος Γ. (5/7), Αραπάκης Β. (5/6), Παπαδόπουλος Αλ. (2.5/5), Λάσπας Αντ. (1/2), Φράγκου Ελένη (3/4), Σταυροπούλου Κ. (2.5/5), Κόκκοτα Φ. (3/3/), Κόκκοτα Ελένη (3/3), Καββαδάς Δ. (0/1).

 Posted by at 2:54 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.