Φεβ 092010
 

 P1010376

    Οι σημαντικές επιτυχίες για το περιστεριώτικο σκάκι και την Πνευματική Στέγη Περιστερίου άγγιξαν και την ευαισθησία των ανθρώπων του Γ.Σ Περιστερίου. Έτσι στο κόψιμο της πρωτοχρονιάτικης πίτας του δημοφιλούς συλλόγου, του μπασκετικού και κολυμβητικού εκπροσώπου της πόλης μας, τιμήθηκε η προσπάθεια της Πνευματικής Στέγης για ανάπτυξη του σκακιού με παράλληλη προβολή της πόλης.

  Αφού έγινε εκτενής αναφορά στον σκακιστικό μας σύλλογο τιμήθηκαν με πλακέτες οι νεαροί έφηβοι της ομάδας , Μπέλλος Γιάννης , Χαμπεσής Παναγιώτης , Λινός Στάθης , Σταθόπουλος Γιάννης , Σπύρου Μαρίνα και Χαμπεσή Αναστασία που κέρδισαν το εφηβικό πρωτάθλημα Αττικής 2009. Στη θαυμάσια εκδήλωση που έγινε στις 31 Γενάρη στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» , από την πλευρά της Π.Σ Περιστερίου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Μπέλλος που απεύθυνε και σύντομο χαιρετισμό ευχαριστώντας την διοίκηση του Γ.Σ.Π για την βράβευση , η υπεύθυνη δημόσιων σχέσεων του συλλόγου Μαρία Ευαγγελίου και οι νεαροί αθλητές , Μπέλλος Γιάννης και Λινός Στάθης.

 Ήταν μια σημαντική τιμητική διάκριση για το σύλλογο και είμαστε σίγουροι ότι οι επιτυχίες που θα ακολουθήσουν θα τύχουν καθολικής αναγνώρισης από όλο το Περιστέρι

 Posted by at 3:34 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.