Ιαν 132010
 

          

            Τα Πανελλήνια νεανικά και εφηβικά πρωταθλήματα τελείωσαν μέσα σε μια όμορφη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στην τελετή λήξης των αγώνων.

Σ’ αυτήν παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, η αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Μαίρη Τσιώτα, ο αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Ο.  κ. Γ. Αντωνιάδης, ο ταμίας της Ε.Σ.Ο. κ. Γιώργος Μιχαηλίδης και ο έφορος αγώνων της Ε.Σ.Ο. κ. Β. Ανδρώνης.

Τα πρόσωπα των νικητών έλαμπαν , οι παρευρισκόμενοι αθλητές , γονείς και παράγοντες σωματείων έδειχναν και δήλωναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τη διοργάνωση και ο πρόεδρος της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου κ. Αντώνης Μπέλλος στο χαιρετισμό του έδωσε την υπόσχεση για τη διοργάνωση και άλλων σπουδαίων διοργανώσεων στο Περιστέρι.

Την παράσταση έκλεψε ο Δήμαρχος Περιστερίου που σε συνεργασία με την Πνευματική Στέγη προανήγγειλε το αίτημα της ανάληψης της διοργάνωσης του Πρωταθλήματος Α εθνικής κατηγορίας

2010 στις υπερσύχρονες – ανακαινισμένες Ολυμπιακές εγκαταστάσεις που υπάρχουν στο Περιστέρι , ενθουσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.

Πρόκειται πραγματικά για μια σπουδαία πρόκληση για το σκάκι που θα πρέπει να ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες  και να δώσει στο άθλημα και στη συγκεκριμένη διοργάνωση την ευκαιρία να αποκτήσουν ξεχωριστή αίγλη.

Οι νικητές ανά κατηγορία ήταν οι:

Νέοι Άνδρες: 1) Παυλίδης Αναστάσιος με 7½ βαθμούς 2) Γκούμας Γιώργος με 7 βαθμούς 3) Χριστοδούλου Παναγιώτης με 6 βαθμούς, ενώ στην τρίτη θέση ισοβάθμησαν και οι Σεβαστόπουλος Βασίλης και Παναγιωτακόπουλος Γεράσιμος.

Νέες Γυναίκες: 1) Ιορδανίδου Ζωή με 5½ βαθμούς2) Παγάνογλου Αναστασία με 5 ½ βαθμούς και 3) Παυλίδου Κατερίνα με 4½ βαθμούς.

Έφηβοι: 1) Παυλίδης Αντώνης με 7 βαθμούς 2) Καφώρος Δημήτρης-Άλκης με 6½ βαθμούς και 3) Λιάσκος Λεωνίδας επίσης με 6 ½ βαθμούς.

Νεάνιδες: 1) Βάτκαλη Δήμητρα με 6½ βαθμούς 2) Σπύρου Μαρίνα με 6½ βαθμούς και Μπαρμπαγεωργοπούλου Φανή με 6½ βαθμούς.

Οι νικητές βραβεύθηκαν με μετάλλια και κύπελλα καθώς και με μία λιθογραφία, προσφορά του μέλους του Δ. Σ. της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου Γιώργου Βαριαδάκη.

Να αναφέρουμε ότι διευθυντής των αγώνων ήταν ο κ. Γ. Μιχαηλίδης, επικεφαλής διαιτητής η κ. Έφη Σαλταμάρα με βοηθό τη κ. Κ. Χαλβατζόγλου και διαιτητές τους Μ. Πρεβενιό, Α. Κοντοκάνη, Α. Μιχαηλίδη, Ε. Μπέλλο και Ν. Ρήγα.

Για την ομάδα μας, εκτός από την μεγάλη επιτυχία της Ζωής Ιορδανίδου (πρωταθλήτρια Νέων Γυναικών) και της Σπύρου Μαρίνας (2η στην κατηγορία Νεανίδων σε ισοβαθμία με την πρώτη), σημαντική παρουσία στους αγώνες είχαν και οι Σπύρου Παναγιώτης, (6ος) Τζουγανάκης Παντελής (9ος), Σταθόπουλος Γιάννης (10ος) και ο Παπαδόπουλος Γιώργος (19ος), στην κατηγορία Νέων Ανδρών, με τους τρεις τελευταίους να αφήνουν πολλές ελπίδες για το μέλλον, λόγω του νεαρού της ηλικίας τους (14, 13 και 12 ετών αντίστοιχα)

Τέλος στην κατηγορία Εφήβων, ο Στάθης Λινός επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τον τελευταίο καιρό τερματίζοντας 8ος (σε ισοβαθμία με την 5η θέση), ενώο Γιάννης Μπέλλος τερμάτισε στην 19η θέση.

 Posted by at 2:50 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.