Δεκ 092009
 

Protathlima Attikis U16

Τα παιδιά της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου συνέχισαν την προέλασή τους και στην τελική φάση του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Αττικής κάτω των 16 ετών (FINAL 8), κατακτώντας τον τίτλο με συνοπτικές διαδικασίες.

Τα χρυσά μας παιδιά, που πρόσθεσαν άλλη μια λαμπρή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και απέδειξαν την αξιόλογη δουλειά που γίνεται και στις μικρές κατηγορίες, είναι οι : Σπύρου Μαρίνα, Μπέλλος Γιάννης, Χαμπεσής Παναγιώτης, Χαμπεσή Αναστασία, Λινός Στάθης, Σταθόπουλος  Γιάννης και Τζουγανάκης Παντελής.

Οι νεαροί αθλητές μας  αγωνίστηκαν με ξεχωριστό πάθος, δεν άφησαν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της αξίας τους και δίκαια κέρδισαν εκτός από το πολύτιμο τρόπαιο και την καθολική αναγνώριση από τους φίλους του αθλήματος .

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στην προημιτελική φάση κατατρόπωσαν την ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω με 5-1, με νίκες από τους Σταθόπουλο Γιάννη, Μπέλλο Γιάννη, Σπύρου Μαρίνα, Λινό Στάθη και Χαμπεσή Αναστασία. Στην ημιτελική φάση ισοπέδωσαν την ομάδα του ΣΜΣ Ελευσίνας με το απόλυτο 6-0 με νίκες από τους Τζουγανάκη Παντελή, Σταθόπουλο Γιάννη, Μπέλλο Γιάννη, Χαμπεσή Παναγιώτη, Σπύρου Μαρίνα και Χαμπεσή Αναστασία. Τέλος, στο μεγάλο τελικό της 6ης Δεκεμβρίου 2009 , ύστερα από συγκλονιστικό αγώνα , επιβλήθηκαν της πολύ ισχυρής ομάδας του Φυσιολάτρη Νίκαιας με 4½ – 1½  με νίκες από τους Σταθόπουλο Γιάννη, Μπέλλο Γιάννη, Σπύρου Μαρίνα, Λινό Στάθη και ισοπαλία του Χαμπεσή Παναγιώτη.

 Posted by at 7:21 μμ

Γράψτε εδώ το κείμενο σας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.